Ordu Bakanlar Kurulundaki Değişiklik

Bakanlar Kurulundaki Değişiklik

20.07.2017 - 19:10 | Son Güncellenme:

AK Parti Ordu İl Başkanı Çelenk: "Bakanlar Kurulunda yapılan değişiklik genelde Türkiye'nin hızlı adımlarla önce 2019 engelini aşması, ardından 2023 hedefinin yakalanması için düşünülmüş mükemmel bir kadro olduğuna inanıyorum"

Bakanlar Kurulundaki Değişiklik

ORDU (AA) - AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Bakanlar Kurulundaki değişikliğe ilişkin, 2023 hedefinin yakalanması için düşünülmüş mükemmel bir kadro olduğuna inandığını bildirdi.

Haberin Devamı

Çelenk, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Genel Başkanlığına seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile dönüşüm ve değişim başladığını belirterek, "Bakanlar Kurulunda yapılan değişiklik genelde Türkiye'nin hızlı adımlarla önce 2019 engelini aşması, ardından 2023 hedefinin yakalanması için düşünülmüş mükemmel bir kadro olduğuna inanıyorum." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın, Ordu'ya ve Ordululara karşı beslediği sevgi ve muhabbetin hiçbir zaman akamete uğramadığını aktaran Çelenk, şunları kaydetti:

"Aksine daha da artarak bizlere olan sevgi ve muhabbetlerini her fırsatta dile getirmişlerdir. Özelde Ordulu hemşehrimiz değerli büyüğümüz tecrübesi, bilgi ve birikimi, devlet adamı kimliği, adam gibi adam Ordu Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un yeni Bakanlar Kurulunda yeniden görev verilmesi, Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev alması sevincimizi bir kat daha artırmıştır.

Haberin Devamı

Bölgemiz bir kere daha güçlü temsil ile Türkiye'de temsil makamında söz sahibi olmuş, Kültür ve Turizm Bakanı Ordu Milletvekilimiz Sayın Kurtulmuş ile Giresun Milletvekili Nurettin Canikli'nin Mili Savunma Bakanı olması, eniştemiz Recep Akdağ'ın Başbakan Yardımcısı olması sevincimizi kat kat artırmıştır."

Çelenk, Ordu'nun, Kurtulmuş'un çalışmaları ile hem kültürde hem de turizmde Karadeniz'in başkenti olacağına inandığını da belirtti.