Balık Burcunda Bir yeni ay ve Güneş tutulması; yapılabilecek uygulamalar

26.2 2017 de Balık burcunda bir yeni ay gerçekleşecek.

Balık burcunda bir yeniay ne anlama gelir?

Balık burcu SU elementinin niteliklerini taşıyan inançları ve duyguları temsil eden bir burçtur. Son burç olduğu içinde tamamlanmayı, Ölüm ve yeniden doğmayı temsil eder. Balık burcu kendinden önceki tüm burçlardan özellikler de taşıdığı için Balık burcundaki bir yeni ay, sizi sıkıntıya sokan tüm konularda şifalandırma yapmak için bir fırsattır. Özellikle ruhsal arınma ve acılarınızı şifalandırmak için muhteşemdir.

Haberin Devamı

Tutulmalar önemlidir ve bir güneş tutulması daima yeni ayda olur. Tutulma sonlanmaları ifade eder. Ancak her sonlanma aynı zamanda yeni bir başlangıçta demektir. Bu yüzden sizi sıkıntıya sokan bağımlılıklarınıza veda ederek yeni bir başlangıca merhaba diyebilirsiniz.

Hem balık burcunun son burç ve sonlanmayı temsil etmesi hem de bir güneş tutulması olması dolayısıyla yüksek derecede sonlanma bitiş enerjisi taşıyor. Tekrar altını çiziyorum HER BİTİŞ YENİ BİR BAŞLANGIÇ GETİRİR. Bir çok insan küllerinden yeniden doğacaktır.

Balık burcunda gerçekleşen bir tutulma bu dönemden itibaren 6 ay boyunca maneviyatımızın yükselmesi, rüyalarımızın daha gerçekci mesajlar verebileceği ve enerjimizin iyi yada kötü yönde daha çabuk etkileneceği anlamına gelir. Enerjinizi yüksek tutmanız hayrınıza..

Tutulma zamanlarında güçlü enerjiler ortaya çıktığı için herhangi bir krize yol açmamak için temkinli davranmakta fayda var. (Ben ani tepkiler vermeden önce içinize dönüp dengede kalmaya çalışmanızı öneririm.) Bu yüzden çok eski dönemlerden beri bu dönemlerde olabilecek olumsuzlukları önlemek maksadıyla bazı uygulamalar yapılırdı.. Hatta konuşmama orucu bile tutarlardı..

Tutulma saatlerinde tercihen kapalı bir yerde bulunmak ve dua, meditasyon ve olumlu enerji çalışmaları ile ruhsal değişim ve dönüşüm çalışmaları yapmak son derece verimli sonuçlar verecektir.

  • Neler yapabilirsiniz sizi rahatsız eden korku ve endişelerinizi bir kağıda yazıp yakabilirsiniz.
  • Ya da saydam bir balon imgeleyerek içerisine tüm sizi rahatsız eden her şeyi koyup onun evrene ışığa doğru yolladığınızı gözden kaybolduğunu hayal edebilirsiniz. Tüm bunlar bilinçaltını rahatlatmak için tekniklerdir. Bu sayede bilinçaltınız artık o duyguların veya sorunların ortadan kalktığına inanacaktır.
  • Dua edebilir, esma zikri yapabilir, meditasyon yapabilirsiniz.
  • Esma olarak; barış ve güvenle alakalı olan huzur kaynağı Ya Selam (131) esması okunabilir.

Okuyanı selamet ve güvende tuttuğu gibi Ya Selam esmasını okuyan kalpler temizlenir dolayısıyla başkalarına zarar veremez. Ne kadar çok kişi tarafından bu esma zikredilirse o kadar enerji büyük olacaktır. Dünyayı olumlu yönde değiştirmek için birlik içinde olmak çok önemlidir. Grup enerjisiyle bir araya gelen topluluklar-ki burada zihnen bir araya gelmekten bahsediyorum çok büyük sinerji ortaya çıkararak diğer insanların da değişim ve dönüşümüne katkıda bulunulabilir.

Haberin Devamı
  • Güneş tutulmalarında Kuran'dan Tevbe Suresi 129. Ayetin dua olarak okunması önerilir.

"Hasbiyallahu La İlahe İllallahu Aleyhi Tevekkeltü ve Hüve Rabbül Arşil Azim."

Allah bana yeter. O'dan başka ilah yoktur. Ben yalnız O'na dayanırım. Çünkü O büyük Arş'ın, muazzam hükümranlığın sahibidir.

Sevgiyle,

Nur Demir

http://nrlstyle.blogspot.com.tr/

https://www.facebook.com/NrlStyle/