Siyaset Balıkesir Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı istifa etti

Balıkesir Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı istifa etti

20.11.2016 - 10:59 | Son Güncellenme:

Balıkesir'de Ak Parti İl Başkanı Dinçer Orkan'ın ardından İl Kadın Kolları Başkanı Gamze Kızılgül de istifa etti.

Balıkesir Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı istifa etti

Ak Parti Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Gamze Kızılgül yaptığı açıklamayla, istifa etti. Yapılan hizmetin 'Bayrak yarışı' olduğunu belirten Gamze Kızılgül, her zaman partinin emrinde olacağını vurguladı. Kızılgül açıklamasında şöyle dedi:

Haberin Devamı

"Anadolu'nun bağrından çıkmış bir erdemliler hareketi olan Adalet ve Kalkınma Partisi içinde, İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapmış olmanın gururunu yaşıyorum. Bizler AK Parti Kadın Kolları olarak, seçim olsun olmasın, bir çok eve ayak basmış olmanın, genç kızlarımız ile çay demleyip, nice büyüklerimizle kahve içmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır ve makamlar her zaman milletindir. Bizler bugün görevimizi yeni arkadaşlarımıza bırakırken, milletimizden ve partimizden gelecek olan her çağrı ile sokak sokak, mahalle mahalle gezmeye hazır olacağız. Görev süresinde yanımda olan tüm il ve ilçe kadın kolları teşkilatımıza, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Gençlik Kollarımıza ve tabii ki, bizlere yol gösteren ana kademe teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum."

Haberin Devamı

Ak Parti İl Başkanı Dinçer Orkan ve yönetim kurulu üyeleri de genel merkezin isteğiyle görevi bıraktığını açıklamıştı. İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Marmaralı ise görevine devam ediyor.