Gündem Balıkesir, Bursa, Bilecik'te bugün okullar tatil mi?

Balıkesir, Bursa, Bilecik'te bugün okullar tatil mi?

09.01.2017 - 10:11 | Son Güncellenme:

Balıkesir, Bursa, Bilecik'te bugün okullar tatil mi? Yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı birçok il ve ilçede eğitime ara verilmesine neden oldu. Peki, kar yağışı nedeniyle Balıkesir, Bursa ve Bilecik'te bugün okullar tatil mi?

Balıkesir, Bursa, Bilecikte bugün okullar tatil mi

Cuma gününden itibaren devam eden kar yağışı ve fırtına İstanbul başta olmak üzere birçok ili etkisi altına aldı. Valilik'ten yapılan açıklama doğrultusunda bugün bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi. Peki 10 Ocak Salı günü Balıkesir, Bursa ve Bilecik'te okullar tatil olacak mı?

Haberin Devamı

BALIKESİR'DE BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Bandırma ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle 10 Ocak Salı günü eğitim yapılamayacak.

Balıkesir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Olumsuz hava şartları nedeniyle Bandırma ilçemizde özel eğitim kursları, ilkokul, ortaokul ve liselerde (bugün) eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ile hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi

BURSA'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Bursa Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Olumsuz hava şartlarının devam etmesi beklendiğinden, il genelindeki tüm anaokulları, ilk ve ortaokullar ile liselerde 9 Ocak Pazartesi günü bir gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaklardır" denildi.
Öte yandan Meteoroloji yetkilileri, Bursa'da gece sıcaklığın -10 dereceye kadar düşeceğini belirterek, don olaylarına karşı vatandaşları tedbirli olunması konusunda uyardı.

Haberin Devamı

Bursa Valiliği'nden 10 Ocak Salı günü için resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.


BİLECİK'TE BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Bilecik Valiliği'nden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle Bilecik’in Söğüt ve Yenipazar ilçeleri ile bağlı köylerinde önlem amaçlı olarak eğitime 9 Ocak Pazartesi günü 1 gün süreyle ara verildiği belirtildi.

Bugün okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.