Gündem Balıkesir, Çanakkale, Denizli'de 12 Ocak Perşembe okullar tatil mi?

Balıkesir, Çanakkale, Denizli'de 12 Ocak Perşembe okullar tatil mi?

11.01.2017 - 10:28 | Son Güncellenme:

Balıkesir, Çanakkale, Denizli'de okullar tatil mi? Kar yağışının devam etmesi bugün de bazı il ve ilçelerde okulların tatil olmasına neden oldu. Peki Balıkesir, Çanakkale, Denizli'de okullar tatil mi?

Balıkesir, Çanakkale, Denizlide 12 Ocak Perşembe okullar tatil mi

Cuma gününden itibaren etkili şekilde devam eden kar yağışı eğitim ve öğretimde aksamalara neden oldu. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hafta başından itibaren bazı il ve ilçelerde eğitim ve öğretime kar engeli geldi. Öğrenciler; Balıkesir, Çanakkale, Denizli'de 12 Ocak Perşembe okullar tatil mi sorusuna yanıt arıyor.

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'DE KAR ENGELİ

Çanakkale'nin Biga, Lapseki ve Gelibolu ilçelerinde okul öncesi eğitim kurumları, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime bir gün ara verilecek.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, il genelinde 6 Ocak Cuma gününden bu yana aralıklarla etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Olumsuz hava koşulları dolayısıyla Biga, Lapseki ve Gelibolu ilçelerindeki okullarda 12 Ocak Perşembe günü eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.

Balıkesir ve Denizli'de eğitim ve öğretim kaldığı yerden devam ediyor. 12 Ocak Perşembe günü için Valilik'ten resmi bir açıklama yapılmadı.