Ege Balıkesir kenetlenmeli!

Balıkesir kenetlenmeli!

24.05.2017 - 04:09 | Son Güncellenme:

Bülent Buda: Kaliteli, istikrarlı, seçenekli bir kadro. Tek kusuru devamlılığı olmamasıdır.

Balıkesir kenetlenmeli

Tribünlerden ve kentin bütününden futbol takımı yeterli desteği almadı. Saha dışı sorunlar takımın devamlılığını ve başarıya ulaşacağı yolları tıkadı. Ve sadece ligde kaldılar. Böyle sürerse, Balıkesir’i önümüzdeki süreçte daha yıpratıcı sorunlar beklemektedir. Bunun farkında olmamak bence büyük bir eksiklik.

Mehmet Demirtaş: Balıkesirspor zorluklar içerisinde sonlandırdığı sezonda güzel maçlar çıkardı, üst takımları zorladı, ilk 6 takım arasına girme mücadelesi verdi. Ne yazık ki Balıkesirspor yalnızlığa mahkum edildi. Olsun genç oyuncular kazanım oldu. Can Hocayı ve ekibini kutluyoruz. Seneye daha başarılı olacaklarına inanıyorum.

Fatih Tanfer: Balıkesirspor, 42 puanla sezonu 9. sırada bitirdi. Son haftalarda şans verilen gençler bunu iyi değerlendirdiler. Fazla tekrara gerek yok. Ama tespit için mecburuz. Balıkesirspor’un gerçekten iyi bir kadrosu ve yetenekli oyuncuları vardı. Bir gerçek ligi istedikleri yerde bitiremediler. Artık şehir olarak yönetime destek verip, elbirliğiyle hakettiği yere Balıkesirspor getirilmelidir. Çünkü Balıkesir farklı ve sporun tüm dallarında yetenekler yetiştirmiş bir kent.