Ege ‘Balıkesir, son kurşunu sandıkta atacak’

‘Balıkesir, son kurşunu sandıkta atacak’

20.06.2018 - 03:13 | Son Güncellenme:

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan, “Vatan ve onurunu korumak için Ayvalık’ta ilk kurşunu atarak milli mücadeleyi başlatan Balıkesirliler, bugün ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlere son kurşunu 24 Haziran’da sandıkta atacaktır” dedi

‘Balıkesir, son kurşunu sandıkta atacak’

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan, kendi yurdunda esir yaşamamak için milli mücadele fitilini ateşleyen Balıkesirlilerin, Türkiye üzerine oynanan kirli oyunları, 24 Haziran’da sandıkta bozacağını söyledi.

Haberin Devamı

Milli Mücadele döneminde emperyalist güçlere, 15 Temmuz gecesi milli iradeye darbe vurmaya kalkışanlara Balıkesirlilerin meydanları doldurarak gereken cevabı verdiğine dikkat çeken Demiraslan, “Bu, basit bir darbe değildi. Türkiye’yi işgali projesiydi. Hainler, topraklarında 18 yaşında Amerikan mandasına karşı çıkan Savaştepeli Tıbbiyeli Hikmet’i, daha 20’sinde şehadete yürüyen Makbule Efe’yi, Kurtuluş Savaşı kahramanı Koca Seyit’i yetiştiren bu toprağın insanlarının ‘ya istiklal ya şehadet’ dediğini bir türlü anlayamadılar” dedi.

‘Balıkesir, son kurşunu sandıkta atacak’

Av. Hasan Demiraslan, Türkiye üzerinde oynanan oyunların bitmediğine dikkati çekti, “Güney sınırımızda bir terör devleti kurdurmak için plan yaptılar. PKK’yı ve DEAŞ’ı kuran Batı, bize paramızla silah vermeyen Batı, onlara 5 bin TIR silah gönderiyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Balıkesir, son kurşunu sandıkta atacak’

‘13. zafer gelecek’

İki perdeli oyunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fark ettiğini kaydeden Demiraslan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Fırat Kalkanı Harekâtı ile birinci perde suya düşürüldü. Zeytin Dalı Harekâtı ile ikinci perde suya düştü. Düşmanın yeni planı, Türkiye’yi ekonomik kıskaca almak... 2019 seçimlerine kadar dolarla oynayıp ekonomiyi bozmak istediler. Halkımız, 12 seçimde istikrar diyerek tercihini AK Parti’den yana kullanarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan güvenini gösterdi. 13. seçimde de tercihini özgür, güçlü ve tam bağımsız Türkiye’den yana kullanarak hainlere en güzel cevabı verecektir.”

‘Balıkesir, son kurşunu sandıkta atacak’

İLETİŞİM KURUYOR DİNLİYOR

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, sıklıkla çarşı pazar dolaşıyor; esnafı geziyor. Sorunları tespit etmeye çalışan Demiraslan, “AK Parti döneminde çok şükür güzel hizmetler yapılıyor, ancak yine de vatandaşımızın bir eksiği varsa gidermek görevimiz” diyor.

‘Balıkesir, son kurşunu sandıkta atacak’

‘Güçlü Türkiye’nin kalesi olacağız’

Balıkesir’in güçlü Türkiye’nin kalesi olacağını vurgulayan Av. Hasan Demiraslan, Balıkesir’e 16 yılda 30 milyar liralık yatırım hamlesiyle rekorlar kırıldığına vurgu yaptı. Muhalefetin satıp yıkmaktan başka bir söylem geliştiremediğine dikkat çeken Demiraslan, seçim sürecinde muhalefetin gerçek yüzünün de ortaya çıktığını söyledi.

Haberin Devamı

Demiraslan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a diktatör diye hakaret edenler, Afrin’de destan yazan kahraman paşamızı, ‘Seçilirsem apoletini sökeceğim’ diye tehdit ediyor. Bir diğeri, Cumhurbaşkanımızı memleketi satmakla itham ediyor ama mitinglerinde, ‘Gelirsem yok TRT’yi satacağım, yok külliyeyi satacağım, Kanal İstanbul’u durduracağım’ diyor. Bunlar, satıp yıkmaktan başka bir şeyden anlamaz. Maskeleri düştü, gerçek yüzleri ortaya çıktı. Dertleri, millete hizmet değil; AK Parti gitsin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gitsin, tek hayalleri bu. PKK’sı, FETÖ’sü bütün terör odakları ile içeride ve dışarıda bulunan şer güçler, halkımızın kafasını karıştırıyor” dedi.

‘Balıkesir, son kurşunu sandıkta atacak’

‘Sahada bütün gücümüzle ne gerekiyorsa yapıyoruz’

Av. Hasan Demirarslan, “Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedeflerinin kapılarının sonuna kadar açılması, istikrardan geçiyor” dedi. Bu amaç doğrultusunda sahada bütün güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Demiraslan, “Seçime sayılı günler kaldı. Artık AK Parti teşkilatları, milletvekili adayları, Belediye Başkanımız, İl Gençlik Kollarımız, İlçe Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız, bütün gücümüzle teşkilatlarımız olarak sahadayız. Kurulduğumuz günden beri girdiğimiz her seçimde olduğu gibi, 24 Haziran’da da sadece ve sadece Balıkesirli hemşerilerimize güveniyoruz. Cumhurbaşkanımıza daha fazla sahip çıkmalı, güçlü Meclis ve güçlü Hükümet’le birlikte güçlü bir Türkiye’nin oluşması için desteklerimizi esirgememeliyiz” diye konuştu.