Ege Balıkesirspor düş kırıklığı

Balıkesirspor düş kırıklığı

17.05.2017 - 03:49 | Son Güncellenme:

.

Balıkesirspor düş kırıklığı

Fatih Tanfer: Antalya’da Altay maçı öncesi Spor Müdürümüz Mehmet kardeşim ve Bülent Abim’le maçları izliyoruz. Balıkesir 1-1 oldu. Arkadaşlarım ne olur diye sordular. Bu oyun tarzıyla bu Elazığ karşısıda maalesef çok sevdiğim oyuncu yapısına çok güvendiğim Balıkesirspor 5 gol yer dedim. Bunu üzülerek söyledim. Çünkü ritmini kaybetmiş lig bitsede kurtulalım diyen bir futbol anlayışından başka birşey beklemek hayalcilik olurdu. Artık yeni sezonda Balıkesirspor yönetimi gerekenleri yapıp, seneye nasipse bu maçta Balıkesir 5 yiyen değil 5 atan bir takım haline gelirler. Balıkesir futbol için çok önemli bir kenttir.

Haberin Devamı

Bülent Buda: Manisaspor yenilgisiyle lige paydos ettiklerinin sinyallerini aldık. Elazığ karşısındaki farklı yenilgiyle de bu kanıyı pekiştirdiler. Bu denli nitelikli bir kadronun bu duruma getirilmesini başarmak gerçekten çok zor. Kutlayalım mı göz yaşımı dökelim bilemiyorum.

Mehmet Demirtaş: Balıkesirspor ligi çoktan bitirmiş. Sahaya sürelen kadroya bakıyoruz Burak Çalık, Foxi, İshak kenarda oturuyor. Can Hoca 5-1’lik ezici mağlubiyeti yadırgıyor ancak sahaya sürdüğü oyuncuları izleyince bağıra bağıra farklı bir mağlubiyet geleceği ortaydı ve öyle oldu. Belkide Can Hoca Altınordu örneğini kendine benimsedi ancak Altınordu gençlerini bu ligde çok güzel pişirdi. Biraz geç kaldın be Hocam. Nasipse önümüzdeki sezona hazırla gençlerini. Balıkesirspor’un içinde bulunduğu durum çok üzücü. Acilen Balıkesiri seven, Balıkesirliyim diyen herkes şehrinin takımına sahip çıkmalı. Gelecek sezon için elini taşın altına koymalı.