Balıkesir BALIKESİRSPOR LİG SONUNA DEMİRLEDİ

BALIKESİRSPOR LİG SONUNA DEMİRLEDİ

22.02.2015 - 15:47 | Son Güncellenme:

.

BALIKESİRSPOR LİG SONUNA DEMİRLEDİ

Balıkesirspor, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında evinde Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup oldu ve 13 puanla ligin sonuna demir attı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, kendileri için önemli bir maçı kaybettiklerini belirterek, "Cuma ve dün oynanan maçlardan sonra alt sıradaki takımların puan almasıyla bu maçın önemi artmıştı. Maçtan önce de bu maçın önemine vurgu yapmıştım. Bir kaç karambolle girdiğimiz bir kaç fırsat ve Gençlerbirliği’nin bir kaç fırsatı vardı. Golü yedikten sonra biraz bocaladık, oyuncu değişikliği ile bunu toparlayabiliriz diye düşündük. Biraz dağınıktık. Oyunun bütününde Gençlerbirliği bizden daha doğru oynadı. Daha deneyimli bir takım, biz ise üretken değildik. Maçtan sonra oyuncularımızla şunu paylaştım ’oturup konuşmalıyız’ dedim. Geriye 13 maç kaldı. Hala çok maç var. Ama bugünkü oyundan sonra bunun inandırıcı olması için puanlara yansıması lazım. Ben Balıkesirspor’un iyiliği için sonuna kadar mücadele edeceğim" dedi.
GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Özellikle Kemal hocanın gelişinden sonra Balıkesirspor oynadığı futbol ve içeride aldığı galibiyetlerle iyi bir ivme yakaladı. Bugün çok disiplinli oynayan, verilen görevi yerine getiren bir Gençlerbirliği vardı. İlk devrede de golü bulabilirdik. Maç berabere de bitebilirdi. Ama bizim için önemli olan 3 puan" diye konuştu.