Cadde Bana Artık Hicran De dizisinde yasak aşk

Bana Artık Hicran De dizisinde yasak aşk

29.09.2014 - 10:33 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yeni yapımlarından Bana Artık Hicran De 3. bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Hicran, Murat ve Sinan arasında yaşananlar gittikçe heyecanlı bir hal almaya başlıyor. Bana Artık Hicran De seyirci tarafından oldukça beğenildi. İşte detaylar..

Bana Artık Hicran De dizisinde yasak aşk

Son bölümde neler oldu:
Murat da Sinan da Hicran’dan etkileniyor
Hicran'ın sanatı hem Murat'ı hem de Sinan'ı fazlasıyla etkilemiştir. Her ikisi de Hicran'da farklı bir şeyler olduğunun farkındadırlar. Lale'nin baskı dolu tavırları Murat'ı giderek Hicran'a iterken, Sinan da hiç fakında olmadan içten içe Hicran'a hayranlık beslemeye başlar. Duygularına ve düşüncelerine hükmetmeye çalışan Hicran ne yapacaktır? Başarılı olabilecek midir? Recai, Murat'a yaptıkları işin aslında göründüğü gibi yasalara uygun olmadığını söylemiştir. Bu durumdan rahatsız olan ve iyice huzursuzlanan Murat ne yapacak? Durumu Sinan'la paylaşacak mı?
Oyuncu Kadrosu:
Hicran Eyüpoğlu-Aslı Enver
Güzel bir kız. Babası Sait'in vitray atölyesinde çalışıyor. Hicran, vitray sanatını babasının yanında öğrenmiş. Deseni kuvvetli. Camilerde, kiliselerde konutlarda, dükkanlarda babasıyla birlikte vitray yapmaya gidiyorlar.
İstanbul'un eski semtlerinden birinde yaşıyorlar. Bulundukları semt din, örf adetlere sıkı sıkıya bağlı. Ailesi de öyle. Hicran bu ortamda büyümüş. Anne babanın başka çocukları olamadığı için üzerine titreniyor. Her şeyi denetleniyor.
Hicran, babasını çok seviyor, gönülden bağlı. Bu yüzden de otoritesine sıkı sıkıya bağlı. Sözünden dışarı çıkmıyor.
Sinan Erinç-Buğra Gülsoy
Yakışıklı. Kutlu Holding'de üst düzey yönetici olarak çalışıyor. Murat'ın çok yakın arkadaşı. Yetiştirme yurdunda büyümüş. Yaşadığı hayal kırıklıklarından dolayı, hayatı ciddiye almayan, alaycı mizacı var. Ancak bu maskenin altında, sağduyulu, duyarlı bir kişiliğe sahip.
Murat Sezgin-Alican Yücesoy
Yakışıklı. Kutlu Holding’in üst düzey yönetiminde çalışıyor. Holding'in sahibinin kızı Lale Kutlu ile nişanlı. Orta halli bir ailenin oğlu. Ailenin ikinci çocuğu. Annesi ilk çocuğunu bir yaşında iken kaybetmiş. Özellikle annesi, Murat'ı yetiştirirken üstüne titremiş, itina ile büyütülmüş.
Lale-Şebnem Hassanisough
Kutlu Holding sahibi Recai Kutlu'nun kızı. Murat ile nişanlı. İlk evliliğinden Emre adında bir oğlu var. Alımlı, güzel bir kadın. Lale'ye göre, hayatta güçlü olan kazanır, zayıf olan yok olur. Ve güçlü olan her zaman haklıdır. Zayıf olan hiç bir zaman haksızdır.
Özlem-Elif Ceren Balıkçı
Hicran'ın kızı. Lise öğrencisi. Hep çalışıp hem de okuyor. Dirayetli, sözünü sakınmayan, sağlam karakterli bir kız. Annesi Hicran'ı anlama ve tanıma yolunda zaman zaman hırçınlaşsa da duyarlı, sevgi dolu bir kız.