Cadde Bana Artık Hicran De neden yayından kaldırıldı?

Bana Artık Hicran De neden yayından kaldırıldı?

30.10.2014 - 15:11 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin ilk bölümlerinden merakla izlenen dizisi Bana Artık Hicran De reyting kurbanı oldu. Dizi 4. Bölüm ile bitirildi. Yayından kaldırılma kararı alan Bana Artık Hicran De final yapamadan ekrana veda etti.

Bana Artık Hicran De neden yayından kaldırıldı

Kanal D'nin başarıyı yakalayamayan yeni dizisi Bana Artık Hicran De, Pazar akşamı yeni saatinde yayınlanan 4. bölümüyle geçen haftalara göre reytinglerde daha da kötü bir sonuç alarak Total’de 21. AB grubunda ise 12. oldu.
Kanal D yönetimi ise diziyi sessiz sedasız yayından kaldırdı. Başrollerinde Aslı Enver, Alican Yücesoy, Buğra Gülsoy, Elif Ceren Balıkçı’nın rol aldığı Süreç Film imzalı dizi Pazar akşamı yayınlanan bölümüyle ekrana veda etti. Dizi, Kanal D’nin ve Süreç Filmcilik’in karşılıklı mutabakatı ile istenilen rating seviyesine ulaşılamadıgı için Pazar günü yayınlanan 4. bölümüyle ekrana veda etmiş oldu. ‘Bana Artık Hicran De’ 14 Eylül’de ekran macerasına başlamıştı.
3 proje birden sundu
Bu durumun sebebi olarak da kötü giden reytingler gösteriliyordu. Olayın iç yüzünün yansıtılandan farklı olduğu öğrenildi. İddialara göre ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ gibi sevilen bir projeye imza atan senarist Coşkun Irmak, dizinin bitiminden sonra birkaç proje için kanalla görüştü. Elindeki yaklaşık 3 proje için ret yanıtını alan Irmak, son olarak ‘Bana Artık Hicran De’ dizisini sundu. Ellerinde yeterince tatmin edici proje bulunmayan Kanal D yönetimi, yapımı kabul etti.
Kanalla kavga etti
Fakat dizinin başlangıcından sonra yıldız oyuncularla istedikleri reytingi yakalayamayan kanal yönetimi senaryoya müdahale etmek istedi. Senaryosunun değiştirilmesini istemeyen Irmak ise yöneticilerle kavga etti ve “Yazdığım şekilde yayınlanmazsa ben yokum” restini çekti. Günü ve saati değiştirilen dizinin, aradaki sorun çözülmezse birkaç bölüm sonra final yapması planlanıyor.