Gündem Bana Sevmeyi Anlat 13. yeni bölümünde Berna komadan çıkıyor mu?

Bana Sevmeyi Anlat 13. yeni bölümünde Berna komadan çıkıyor mu?

24.11.2016 - 13:40 | Son Güncellenme:

Bana Sevmeyi Anlat 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümünde telefondan babası Alper ile görüşen Çiçek, uzun süredir komada olan annesi Berna'nın oyandığını söylüyor. İşte Bana Sevmeyi Anlat 13. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Bana Sevmeyi Anlat 13. yeni bölümünde Berna komadan çıkıyor mu

Bana Sevmeyi Anlat farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Pazartesi akşamlarına ismini yazdırmaya devam ediyor. Yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Bana Sevmeyi Anlat dizisi için heyecan dorukta. Merakla beklenen Bana Sevmeyi Anlat 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümünde, Telefondan babası Alper ile görüşen Çiçek, uzun süredir komada olan annesi Berna'nın oyandığını söylüyor. Bu haberi duyan Leyla ise büyük bir şok yaşıyor.

Haberin Devamı

Başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ'ın paylaştığı Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümüyle 28 Kasım Pazartesi saat 20.00'de FOX'ta.

BANA SEVMEYİ ANLAT 13. BÖLÜM FRAGMANI



BANA SEVMEYİ ANLAT SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Leyla, Ayla’nın tehdidi ile şoktadır. Leyla ise bir süre herkesi oyalayabilecek bir çözüm bulur. Leyla’nın bulduğu çözümü ise Canan’ın artık büyük kozu oynamasına sebep olur. Haşmet’i Leyla’ya karşı şüphelendirecek bir not gönderir. Salih, Canan’ın gerçekten eski karısı olup olmadığından emin olaya çalışmaktadır. Hakverdi ise bilgi toplamak için Haşmet’in peşindedir ve hiç tahmin edemeyeceği gerçeklere ulaşır. Engin Hakverdi’nin bir oyun peşinde olduğunu fark ederek onunla yüzleşir. Haşmet şüphesinin peşinden giderken Alper ve Leyla gerçeğine ulaşabilecek midir? sorusu Bana Sevmeyi Anlat 12. son bölümünde yanıt buldu.