Gündem Bana Sevmeyi Anlat 13. bölüm fragmanlarında Leyla şoke oluyor!

Bana Sevmeyi Anlat 13. bölüm fragmanlarında Leyla şoke oluyor!

26.11.2016 - 16:48 | Son Güncellenme:

Ay Yapım imzalı Bana Sevmeyi Anlat 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Bana Sevmeyi Anlat 13. yeni bölüm fragmanında Alper, Berna'dan dolayı Leyla'ya bir açıklama yapmak zorundadır. Bana Sevmeyi Anlat 13. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana geliyor.

Bana Sevmeyi Anlat 13. bölüm fragmanlarında Leyla şoke oluyor

Fox'un sevilen dizisi Bana Sevmeyi Anlat'ın 13. bölümüne ait 2 ayrı fragman yayınlandı. Bana Sevmeyi Anlat'ın yeni bölümünde Berna komadan çıkıyor ve Alper'in kendisini bırakmadığını düşünüyor. Alper ise sadece Leyla'yı seviyor. Kızını da üzmek istemeyen Alper ne yapacak? Tüm cevaplar Bana Sevmeyi Anlat'ın yeni bölümünde olacak.

Haberin Devamı

Başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ'ın paylaştığı Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümüyle 28 Kasım Pazartesi saat 20.00'de FOX'ta.

BANA SEVMEYİ ANLAT 13. BÖLÜM FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT 13. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Leyla, Ayla’nın tehdidi ile şoktadır. Leyla ise bir süre herkesi oyalayabilecek bir çözüm bulur. Leyla’nın bulduğu çözümü ise Canan’ın artık büyük kozu oynamasına sebep olur. Haşmet’i Leyla’ya karşı şüphelendirecek bir not gönderir. Salih, Canan’ın gerçekten eski karısı olup olmadığından emin olaya çalışmaktadır. Hakverdi ise bilgi toplamak için Haşmet’in peşindedir ve hiç tahmin edemeyeceği gerçeklere ulaşır. Engin Hakverdi’nin bir oyun peşinde olduğunu fark ederek onunla yüzleşir. Haşmet şüphesinin peşinden giderken Alper ve Leyla gerçeğine ulaşabilecek midir? sorusu Bana Sevmeyi Anlat 12. son bölümünde yanıt buldu.