Gündem Bana Sevmeyi Anlat 15. bölüm fragmanında Haşmet hapisten çıkıyor!

Bana Sevmeyi Anlat 15. bölüm fragmanında Haşmet hapisten çıkıyor!

08.12.2016 - 14:45 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Alper ve Leyla arasında romantik anlar yaşanmaya devam ediyor. Haşmet'in hapisten çıkması Salih'i tedirgin ediyor. Bana Sevmeyi Anlat 15. yeni bölüm fragmanı ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Bana Sevmeyi Anlat 15. bölüm fragmanında Haşmet hapisten çıkıyor

Ay Yapım imzalı Bana Sevmeyi Anlat 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 12 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Alper ve Leyla arasında yaşananromantik sahneler yaşanmaya devam ediyor. Haşmet hapisten çıkıyor. Başrollerinde Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ yer alıyor.

Haberin Devamı

BANA SEVMEYİ ANLAT SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hayatına kaldığı yerden devam eden Berna, Alper’den vazgeçmemek için harekete geçer. Suzan, Berna’nın uyanmasıyla hayata karşı umutlanmıştır ancak beklenmedik bir durumun içinde bulur kendini. Haşmet, kendisini oyuna getirenden hesap sormak için harekete geçmiştir.

Geçmişiyle yüzleşmeye hazırlanan Canan yeni bir dönemin başlangıcında olduğundan habersizdir. Ezgi, aşk acısıyla yanıp tutuşurken Alper ve Leyla’ya yardım için gizlice Engin’in evine girer. Evde bulduğu şey ona bambaşka bir Engin anlatmaktadır. Alper ve Leyla ise aşklarını özgürce yaşayabilmek adına önemli bir adım atar… Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

BANA SEVMEYİ ANLAT 15. BÖLÜM FRAGMANI