Gündem Bana Sevmeyi Anlat 20 bölümde Canan gerçekleri Leyla'ya anlatıyor!

Bana Sevmeyi Anlat 20 bölümde Canan gerçekleri Leyla'ya anlatıyor!

09.01.2017 - 09:49 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Bana Sevmeyi Anlat 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Bana Sevmeyi Anlat'da Canan, Leyla'ya gerçekleri anlatıyor. Soluk soluğa izleyeceğiniz Bana Sevmeyi Anlat 20. yeni bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Bana Sevmeyi Anlat 20 bölümde Canan gerçekleri Leylaya anlatıyor

Bana Sevmeyi Anlat 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Pazartesi akşamları ekrana gelen Bana Sevmeyi Anlat dizisinde bu hafta Alper, Berna'yı evden kovdu. Berna'nın kovulması kızını derinden yaraladı. Ancak Berna'nın ihanetinin bir cezazı olmaldır. İşte merak edilen o son bölüm...

BANA SEVMEYİ ANLAT 20. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

BANA SEVMEYİ ANLAT DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Alper ve Onur’un girdikleri silahlı mücadele sonucunda kaybeden taraf Onur olur. Berna’nın tüm sırlarını öğrenen Alper, Çiçek’e rağmen Berna’yı evden kovar. Ezgi ve Engin’in birbirini kıskanması büyük bir kavgaya sebep olur.

Engin’in isteği Ezgi’yi şoka uğratır. Canan, sırrını bilen bir kişi tarafından tehdit edilmektedir. Engin ve Alper, Haşmet’in sonunu getirmek için yaptıkları planı hayata geçirirler. Berna ise kaybetmenin acısı ile elindeki büyük kozu kullanmaya karar verir.

BANA SEVMEYİ ANLAT 20. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır