Gündem Bana Sevmeyi Anlat 22. bölüm fragmanında Alper tutuklanıyor!

Bana Sevmeyi Anlat 22. bölüm fragmanında Alper tutuklanıyor!

23.01.2017 - 09:08 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ay Yapım imzalı dizinini yeni bölümünde Alper tutuklanıyor. Haşmet ile kıyasıya bir savaş içine giren Alper kaybetmeye çok yaklaşıyor. Bana Sevmeyi Anlat 22. yeni bölümde Canan ve Leyla işleri yoluna koyma planları yaparken Haşmet evlilik planları yapıyor. Bana Sevmeyi Anlat yeni bölüm ile 30 Ocak'ta ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Bana Sevmeyi Anlat 22. bölüm fragmanında Alper tutuklanıyor

Pazartesi akşamları ekrana gelen Bana Sevmeyi Anlat'da bu hafta Leyla bir anda Haşmet'i karşısında görünce büyük korku yaşadı. Öte yandan, Canan ve Salih kızlarının bir anda ortadan kaybolması ile büyük bir korku yaşarlar ve suçlu olarak Alper'i gördüler.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Mesude Eraslan'ın senaristliğini Deniz Akçay'ın üstlendiği Bana Sevmeyi Anlat sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 30 Ocak Pazartesi günü saat 20:00'de Fox'ta ekrana gelecek.

BANA SEVMEYİ ANLAT 22. BÖLÜM FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT 21. SON BÖLÜM ÖZETİ

Leyla Haşmet’i karşısında görünce kokmuştur. Haşmet ise Leyla onun zekasını küçümsediği için daha da öfkelidir. Leyla ve Rüzgar’ı alarak Canan’ın evinden çıkarlar. Alper, Çiçek’in velayetini Berna’ya bırakmak niyetinde değildir. Berna ise Haşmet’in bir iyiliği karşısında üstün duruma geçecektir. Burak, Simge’nin hamlelerinin altında kalmayacaktır. Simge ile Eylül’ü yüz yüze getirir. Canan Leyla’yı evde göremeyince panikler Haşmet’in kızına zarar vereceğini düşünerek endişelenmektedir.

Haberin Devamı

Bu sırada Ayla da boş durmayarak Canan’ın karşısına çıkar. Canan ya istediklerini verecektir ya da Leyla annesinin kim olduğunu öğrenecektir. Haşmet , Leyla’yı öyle bir tehdit ile köşeye sıkıştırır ki, Leyla’nın pek seçeneği kalmaz. Alper’in hayatta kalması için harekete geçer. Alper ise Leyla’nın seçimi nedeniyle öfkelidir. Haşmet yeniden kazanmaya başlamıştır.