Gündem Bana Sevmeyi Anlat 5. bölüm fragmanlarında şoke eden karşılaşma!

Bana Sevmeyi Anlat 5. bölüm fragmanlarında şoke eden karşılaşma!

30.09.2016 - 11:15 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranında yayınlanan yeni dizi Bana Sevmeyi Anlat 5. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Leyla ve Alper Haşmet ile karşılaşınca şoke olacaklardır.Ortada yaşanan bir cinayetin olması Leyla'yı iyiden iyiye tedirgin edecektir. Bana Sevmeyi Anlat 5. yeni bölümüyle Fox Tv'de ekrana geliyor.

Bana Sevmeyi Anlat 5. bölüm fragmanlarında şoke eden karşılaşma

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Bana Sevmeyi Anlat dizisinin başrollerinde Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert yer alıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Bana Sevmeyi Anlat 5. yeni bölüm fragmanlarında Leyla ve Alper'i gergin anlar bekliyor. Haşmet ile beklenmedik gerçekleşen karşılaşma Leyla'nın iyice korkmasına neden olacaktır.

Haberin Devamı

Bana Sevmeyi Anlat 5. yeni bölüm fragmanlarıyla 30 Eylül Cuma saat 20:00'da Fox Tv ekranında...

BANA SEVMEYİ ANLAT 5. BÖLÜM FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT 5. BÖLÜM ÖZETİ

Haşmet ile olan büyük karşılaşma Leyla ve Alper üzerinde şok etkisi yaratırken Gürkan’ın da dahil olması ile durum gittikçe gerilimli bir hal alır. Haşmet’in birden bire Leyla’nın iş yerinde karşısına çıkması, ortada bir cinayetin olmaması, Alper ve Leyla’nın birbirlerine duydukları güveni de gözden geçirmelerine neden olur. Haşmet emin adımlarla planını işletirken, Alper’in soru işaretleri, şüpheleri çoğalmakta dolayısıyla Engin ile de soğuk rüzgarlar esmeye devam etmektedir.

BANA SEVMEYİ ANLAT 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Hakverdi için arama kurtarma çalışmaları sürmekte fakat umutlar tükenmektedir. Canan’ın dergi grubunun 25.yıl yemeği Haşmet’in restoranında gerçekleşecektir. Ve bu organizasyon; Alper, Leyla ve Haşmet için taşları yerinden oynatacak, unutulmayacak bir gecenin habercisidir…