Gündem Bana Sevmeyi Anlat 6. bölüm fragmanında nefesler tutuldu!

Bana Sevmeyi Anlat 6. bölüm fragmanında nefesler tutuldu!

04.10.2016 - 09:50 | Son Güncellenme:

FOX TV ekranında yayınlanan Ay yapım imzalı dizi Bana Sevmeyi Anlat 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Leyla Haşmet'i affedecek mi sorusu merak edilmeye başlandı. Bana Sevmeyi Anlat heyecan dolu yeni bölümü ile yarın akşam izleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Bana Sevmeyi Anlat 6. bölüm fragmanında nefesler tutuldu

Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümde Leyla herkesi şok edecek bir hareket yapıyor. Fox TV'nin sevilerek izlenen dizisi Bana Sevmeyi Anlat'ta Leyla, Haşmet'in evine kadar gidiyor. Arından da Leyla babası ile de barışıyor. Alper ise bu durumlarda habersiz Leyla'nın eve gelmesini bekliyor. Bana Sevmeyi Anlat 6. yeni bölüm fragmanındaki heyecanlı sahneler dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Bana Sevmeyi Anlat 6. yeni bölümde Leyla önce Haşmet'in evine gidiyor ardından babası ile görüşüp barışıyor. Alper ise önce bu durumdan habersiz Leyla'yı arıyor. Ardında gerçeği öğrenince yıkılıyor.

Bana Sevmeyi Anlat 6. yeni bölümde heyecan dorukta. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizisinin başrollerinde Seda Bakan, Kadir Doğulu, Mustafa Üstündağ gibi usta isimler yer alıyor. Bana Sevmeyi Anlat 6. yeni bölüm fragmanı Cuma akşamları saat 20:00'da Fox TV ekranında izlyenleri ile buluşuyor.

Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümüyle Cuma saat 20.00'de FOX'ta.

BANA SEVMEYİ ANLAT 6. BÖLÜM FRAGMANI



İŞTE BANA SEVMEYİ ANLAT 5. SON BÖLÜM'DE YAŞANANLAR

Haşmet ile olan büyük karşılaşma Leyla ve Alper üzerinde şok etkisi yaratırken Gürkan'ın da dahil olması ile durum gittikçe gerilimli bir hal alır. Haşmet'in birden bire Leyla'nın iş yerinde karşısına çıkması, ortada bir cinayetin olmaması, Alper ve Leyla'nın birbirlerine duydukları güveni de gözden geçirmelerine neden olur. Haşmet emin adımlarla planını işletirken, Alper'in soru işaretleri, şüpheleri çoğalmakta dolayısıyla Engin ile de soğuk rüzgarlar esmeye devam etmektedir.
Hakverdi için arama kurtarma çalışmaları sürmekte fakat umutlar tükenmektedir. Canan'ın dergi grubunun 25.yıl yemeği Haşmet'in restoranında gerçekleşecektir. Ve bu organizasyon; Alper, Leyla ve Haşmet için taşları yerinden oynatacak, unutulmayacak bir gecenin habercisidir.