Gündem Bana Sevmeyi Anlat 8. bölümde yer yerinde oynuyor!

Bana Sevmeyi Anlat 8. bölümde yer yerinde oynuyor!

22.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bana Sevmeyi Anlat bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Alper'in Leyla'yı öpmesi infilak yaratacak. Bana Sevmeyi Anlat her Cuma saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında yayınlanıyor...

Bana Sevmeyi Anlat 8. bölümde yer yerinde oynuyor

Bana Sevmeyi Anlat 8. bölüm fragmanı yayınlandı. İlgi ile takip edilen Bana Sevmeyi Anlat dizisinin başrollerinde Seda Bakan ve Kadir Doğulu gibi isimler yer alıyor. Bana Sevmeyi Anlat 8. bölümde Canan sinsi bir plan kuruyor. Bana Sevmeyi Anlat 8. bölümüyle Cuma akşamı yayınlanacak.

Haberin Devamı

BANA SEVMEYİ ANLAT 8. BÖLÜM FRAGMANI

Alper’in Leyla’yı öpmesiyle taşlar yerinden oynar; artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Alper ve Leyla duygularıyla hesaplaşırken, olan bitenden haberdar olan Canan’ın hesabı başkadır. Haşmet, yaşananlardan habersiz Leyla ile ilgili gelecek planlarına başlar. Engin’in sürpriz bir hamlesi Alper’in Leyla ile ilgili kararı üzerinde etkili olur. Gel gitler yaşayan Alper ve Leyla ise farkında olmadan Canan’ın oyununa dahil olmuşlardır. Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümüyle Cuma saat 20.00'de FOX'ta.

BANA SEVMEYİ ANLAT HİKAYE VE KÜNYE

Çevresindeki kalabalığa rağmen bebeğinden başka kimsesi olmayan Leyla... Dost ve aşık bildiklerinin ihanetine uğrayan Alper... Ve her ikisinin yaşamında bir dönüm noktası olacak Haşmet... Yaşam, Leyla ile Alper’i bir kaçış sahnesinde bir araya getirecek. Başrollerinde Seda Bakan, Kadir Doğulu ve Mustafa Üstündağ’ın yer aldığı Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği yepyeni dizi “Bana Sevmeyi Anlat” Cuma akşamları FOX'ta!

Haberin Devamı

Tür: Dram
Yapım Şirketi: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay
Senarist: Deniz Akçay
Yönetmen: Mesude Erarslan


Oyuncular: Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert, Kadir Çermik, Mahperi Mertoğlu, Bihter Dinçel, Aslı Orcan, Emir Çubukçu, Cemil Büyükdöğerli, Mine Kılıç, Bahadır Vatanoğlu, Serdar Özer, Gülper Özdemir, İlayda Alişan