Gündem Bana Sevmeyi Anlat ekrana gelen final bölümü ile nefes kesti!

Bana Sevmeyi Anlat ekrana gelen final bölümü ile nefes kesti!

29.01.2017 - 15:42 | Son Güncellenme:

Bana Sevmeyi Anlat 22. bölüm ile ekrana veda etti. Fox TV'de yayınlanan sevilen dizi Bana Sevmeyi Anlat'da Alper hapishanede duydukları karşısında sinir krizi geçirir. Kavga ettiği adam tarafından bıçaklanan Alper yere yığılır. Öte yandan Haşmet Leyla ile yeniden evlilik hesapları yapmaya devam etmektedir. Bana Sevmeyi Anlat nefes kesen son bölüm final özeti ve merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

Bana Sevmeyi Anlat ekrana gelen final bölümü ile nefes kesti

Fox TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi Bana Sevmeyi Anlat final yaptı. Yaz aylarında yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Kadir Doğulu, Mustafa Üstündağ, Seda Bakan ve Dolunay Soysert’in rol aldığı Bana Sevmeyi Anlat ekrana veda etti. Reyting yarışınına ilk bölümlerde iyi başlayan Bana Sevmeyi Anlat, yeni sezonda zorlu rakipleriyle yarışta geride kalınca erken final kararı alındı.

Mesude Eraslan'ın yönetmenliğini, Deniz Akçay'ın senaristliğini üstlendiği Bana Sevmeyi Anlat sürprizlerle dolu final bölümüyle 30 Ocak Pazartesi günü saat 20:00'da Fox'ta ekrana geldi.

Haberin Devamı

Dizinin heyecan dolu final bölümünde Haşmet, kendisini aklamak ve Leyla ile evlenebilmek için harekete geçecek. Ezgi'yi kaçıran Haşmet, Engin'den en zor kararı vermesini isteyecek. Ezgi ya da Alper'in hayatı arasında seçim yapmaya zorlanan Engin'in kararı ne olacak? Bir yandan Leyla'yı da Ezgi'nin hayatıyla tehdit eden Haşmet, amacına ulaşıp Leyla'yı evlenmeye ikna edebilecek mi?

ALPER HAPİSHANEDE!

Tutuklu yargılanan Alper, cezaevinde hayatının en zor günlerini yaşarken pes ettiği için Leyla'ya öfkelenecek. Haşmet'in hapishanede Alper'i ziyaret edeceği bölümde iki düşmanın ilk yüzleşmesi unutulmaz anlara sahne olacak.

Yolun sonunda kazanan Alper mi yoksa Haşmet mi olacak?, Haşmet yaptığı hain planda başarılı olacak mı?, Leyla ve Engin; Alper ve Ezgi'yi kurtarmayı başarabilecek mi?

Haberin Devamı

BANA SEVMEYİ ANLAT 22. BÖLÜM ÖZETİ

Alper tutuklu yargılanacaktır, cezaevine gönderilir. Leyla’ya öfkelidir, Leyla kolay yolu seçmiş ve vazgeçmiştir. Canan, Ayla’yı susturmak için her istediğini yapmaya hazırdır. Leyla şu an gerçekleri kaldıracak güçte değildir. Engin, Haşmet’in arkasından iş çevirmenin bedelini ödeyecektir. Haşmet ya Ezgi ya Alper diyerek onu köşeye sıkıştırır. Engin de teslim olur Haşmet’e…

Leyla ise nikah masasına oturmadığı sürece Ezgi hayatta kalamayacaktır. Leyla sevdiklerinin hayatta kalması pahasına kendi hayatını Haşmet’in ellerine teslim etmektedir.

Düğün günü yaşanacaklar ise kimin kazanan olduğunu gösterecektir.

Muhteşem Yüzyıl Kösem’in başlamasından sonra yayın günü de Cuma’dan Pazartesi’ye alınan dizi, reytinglerde bekleneni veremedi. Dizi geçen hafta yayınlanan 21. bölümüyle Total grubu reytinglerde 27. sırada AB grubunda ise 10. sırada yer alabilmişti.

Dizi için daha önce çıkan final iddialarına ise kanal yönetiminden yalanlama gelmişti. Ancak Bana Sevmeyi Anlat’ın final yapacağı kesinleşti. Dizinin oyuncularından Dolunay Soysert de son set gününden çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak böyle veda etti…

Bana Sevmeyi Anlat ekrana gelen final bölümü ile nefes kesti