Gündem Bana Sevmeyi Anlat 7. yeni bölüm fragmanı yayında

Bana Sevmeyi Anlat 7. yeni bölüm fragmanı yayında

17.10.2016 - 08:33 | Son Güncellenme:

Ay Yapım imzalı, Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ'ın rol aldığı "Bana Sevmeyi Anlat" Cuma akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Alper ve Leyla ikilisini büyük beğeniyle takip eden izleyenler dizinin son bölümünde çiftin ilk yakınlaşmalarına şahit olduk...

Bana Sevmeyi Anlat 7. yeni bölüm fragmanı yayında

Bana Sevmeyi Anlat son bölümde; Cinayet zanlısı olarak şüphe toplayan Alper'in geçirdiği zor zamanlarda Leyla'nın destek olma isteği ikilinin yakınlaşmasına sebep oldu.

Haberin Devamı

BİR YILDIZ DOĞUYOR!

Bana Sevmeyi Anlat'ta; Alper'in (Kadir Doğulu) kızı Çiçek'i canlandıran çocuk oyuncu Lavinya Ünlüer başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Her hafta sosyal medyada Kadir Doğulu ile olan sahneleri çok konuşulan küçük oyuncunun büyük bir hayran kitlesi var.

5 yaşında, anaokulunda okuyan Lavinya, ailesine oyuncu olmak istediğini söylemesiyle ekran macerası başlıyor. İlk dizisi Bana Sevmeyi Anlat olan küçük yıldız set ortamını, ekibi ve oyunculuğu çok sevdiğini her fırsatta dile getiriyor. Lavinya'nın sette en büyük destekçilerinden biri olan Kadir Doğulu set aralarında tüm zamanını küçük yıldızla geçiriyor. "En İyi Stil Sahibi Çocuk" ödülü bulunan Lavinya aynı zamanda modellik de yapmaktan da hoşlanıyor.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Mesude Eraslan'ın, senaristliğini Deniz Akçay'ın üstlendiği "Bana Sevmeyi Anlat" sürprizlerle dolu son bölümüyle 14 Ekim Cuma günü saat 20:00'da FOX'ta ekrana geldi.

BANA SEVMEYİ ANLAT DİZİSİNDE NELER OLUYOR?