Balıkesir BANDIRMA GAZETECİLER CEMİYETİ ÜYELERİNİ SİGORTALATTI

BANDIRMA GAZETECİLER CEMİYETİ ÜYELERİNİ SİGORTALATTI

08.05.2014 - 13:11 | Son Güncellenme:

.

BANDIRMA GAZETECİLER CEMİYETİ ÜYELERİNİ SİGORTALATTI

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 2013 yılında yerel ve ulusal basın temsilcilerinin bir araya gelerek kurduğu Bandırma Gazeteciler Cemiyeti, üyelerini sigortalattı.
Bandırma Gazeteciler Cemiyeti ve Mapfre Genel Sigorta ortaklığı ile Bandırma’da ilk kez gazeteciler ferdi kaza sigortası kapsamına girdi. Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Atabey, cemiyet olarak üyelerine farklı hizmetler verme çabası içinde olduklarını söyledi. Atabey, "Zor şartlarda görev yapan gazetecilere verilebilecek örnek hizmetlerden birinin onları sigortalatmak olduğunu düşündük. Derneğimize üye olan gazeteci arkadaşlarımızı hiçbir ücret talep etmeden sigortalattık" diye konuştu.
Mapfre Genel Sigorta Acentesi Mehmet Gökkuş da, poliçeleri Başkan Cemal Atabey’e teslim ederek, “Sosyal hayatın ana unsurlarından olan gazetecilere yönelik böyle bir çalışma yapmayı düşündük. Zor şartlarda görev yapan gazetecilere destek olmak maksadıyla Gazeteciler Cemiyeti üyelerini ferdi kaza sigortası kapsamına aldık. Umarım hiçbir gazeteci arkadaşımız bu sigorta kapsamına girmez, sağlıklı bir şekilde görev yapmaya devam eder“ dedi.