Cadde Banu Öztürk, Dominik'te

Banu Öztürk, Dominik'te

08.12.2017 - 10:01 | Son Güncellenme:

2009 Miss Globe Türkiye Güzeli Banu Öztürk, dünyaca ünlü isimlerle birlikte çocuklar yararına 5 milyon dolar bağışın toplandığı David Ortiz Celebrity Golf Classic’e katıldı.

Banu Öztürk, Dominikte

On kez All Star, üç kez de Dünya Serisi Şampiyonluğu yaşayarak 2016 yılında kariyerini sonlandıran 'Big Papi' lakaplı ünlü beyzbol oyuncusu David Ortiz, geleneksel olarak düzenlediği David Ortiz Celebrity Golf Classic'in (DOCGC) 10’uncusunu geçtiğimiz günlerde Dominik Cumhuriyeti’nin La Romana şehrinde gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Jennifer Lopez, Beyonce’un annesi, beyzbol oyuncusu Gary Sheffield, Chris Tucker gibi birçok ünlü ismin yer aldığı etkinlikte çocuklar yararına 5 milyon dolar bağış toplandı. Etkinliğe Türkiye’den 2009 Miss Globe Türkiye Güzeli Banu Öztürk de katıldı.

Dört gün boyunca devam eden, birçok golf ve sosyal aktivitenin gerçekleştirildiği etkinliğin gece düzenlenen özel davetinde DJ performansı sergileyen ve Dominiklileri şarkılarına ve kendine hayran bırakarak tekrar davet alan Banu Öztürk, çocuklar yararına yapılan bu dev organizasyona katılmaktan onur duyduğunu belirtti.

2007 yılında kurulan David Ortiz Çocuk Fonu öncelikle Dominik Cumhuriyeti ve ardından tüm dünyada kalp hastası çocukların iyileştirilmesi için gereken ameliyatların gerçekleştirilmesine destek sağlıyor.

Haberin Devamı

"Emekli olmam, insanlara özellikle de çocuklara yardımcı olmak gibi en çok sevdiğim şeyleri yapma şansı verdiği için çok mutluyum" diyen David Ortiz’in Çocuk Fonu, bugüne kadar 600’den fazla çocuğun hayatını kurtardı.