Ege Barış Klinik, Aliağa’da hasta kabulüne başladı

Barış Klinik, Aliağa’da hasta kabulüne başladı

09.05.2017 - 03:22 | Son Güncellenme:

İzmir Aliağa’da, 4 katlı müstakil binasında 1000 metrekare alanda 4 branşta hasta kabulüne başlayan Özel Barış Klinik için açılış töreni düzenlendi.

Barış Klinik, Aliağa’da hasta kabulüne başladı

İzmir Aliağa’da, 4 katlı müstakil binasında 1000 metrekare alanda 4 branşta hasta kabulüne başlayan Özel Barış Klinik için açılış töreni düzenlendi. Törene, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Aliağa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özkan Orhun ve siyasi partilerin ilçe temsilcileri ve geniş bir davetli topluluğu katıldı.
‘İyilik, Sağlık, Güzellik’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Özel Barış Klinik Kurucusu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Barış Çoban, “5 milyon liralık yatırımla hizmete açtığımız kliniğimizde butik bir klinik olma anlayışı ile yola çıktık. Kısa süre içinde poliklinik sayımızı artırmayı hedefliyoruz. Kliniğimizde kadın hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Medikal Estetik ve Psikoloji branşlarında hasta kabul ediyoruz. Kısa süre içinde bünyemize Estetik ve Plastik Cerrahi, Dermatoloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Kulak Burun Boğaz hastalıkları branşlarını da eklemek için gerekli başvuruları yaptık” dedi. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Bu tesisin ilçemize sloganlarındaki gibi iyilik, güzellik ve sağlık getirmesini diliyorum” diye konuştu.