Cadde Barış Manço sevgisi salonlara sığmadı

Barış Manço sevgisi salonlara sığmadı

23.02.2017 - 18:22 | Son Güncellenme:

Manisa Şehzadeler Belediyesi tarafından Barış Manço’nun vefatının 18'inci yılı nedeniyle düzenlenen anma konseri Manisa ve İzmirli Barış Manço severleri bir araya getirdi. Yoğun katılımın olduğu konserde Barış Manço severler, sanatçının şarkılarına hep birlikte eşlik ettiler.

Barış Manço sevgisi salonlara sığmadı

Şehzadeler Belediyesi vefatının 18'inci yılında Barış Manço’yu unutmadı. Kültür Sitesi Lale Salonu'nda düzenlenen Barış Manço’yu anma konserine Şehzadeler Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Songüler, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas ve çok sayıda barış Manço sever katıldı.

Haberin Devamı

Katılımın yoğun olduğu konserde birçok vatandaş programı sonuna kadar ayakta izlemek zorunda kaldı. Yaklaşık 3 saat süren konserde Grup İZMANÇO ve sanatçı İsmail Fethi Altay’ın seslendirdiği birbirinden güzel Barış Manço şarkısına salonu dolduran vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti. Gecede sahneye çıkan Şehzadeler Belediyesi Kreşinin Minik öğrencileri, seslendirdiği Barış Manço şarkılarıyla vatandaşların büyük beğenisini topladı.

Gecenin sonunda Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler Grup İZMANÇO üyeleri ve Sanatçı İsmail Fethi Altay’a çiçek takdim etti.