Bartın BARTINLI HALTERCİ REKORLA AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

BARTINLI HALTERCİ REKORLA AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

03.08.2015 - 14:47 | Son Güncellenme:

.

BARTINLI HALTERCİ REKORLA AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

Bartınlı halterci Yusuf Göçmenoğlu, İsveç’te yapılan U15 Avrupa Şampiyonası’nda 50 kiloda çıktığı podyumda, koparmada Avrupa rekoru kırarak şampiyon oldu.
Bartınlı halterci Yusuf Göçmenoğlu İsveç’te yapılan U15 Avrupa Şampiyonası’nda silkmede 107 kiloyla Avrupa 2.’si, koparmada da rekor kırarak 86 kiloyla Avrupa şampiyonu oldu. 50 kiloda yarışan halterci gösterdiği performansla ülkesine 1 altın 2 tane de gümüş madalya getirdi.
Sporcusunu kutlayan Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, "Yusuf Türkiye çapında kısa zamanda çok güzel başarılara imza atmış bir sporcumuzdur. Rumi Çocuk Oyunları dereceleri ve Türkiye Şampiyonlukları göz önünde bunlara birde Avrupa Şampiyonluğu katarak kısa zamanda yakaladığı başarıyı taçlandırdı. Yusuf’dan beklentilerimiz çok büyüktü, artık daha da büyüdü, Kendisine güvenimiz sonsuz. Sporcumuz Yusuf Göçmenoğlu’nu gönülden tebrik ediyor, kutluyorum. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörümüz Ramazan Zengin’i de tebrik ediyor sporcuları ile birlikte başarılarının devamını diliyorum" dedi.