Başak Sayan

  • İsim
    : Başak
  • Soyad
    : Sayan
  • Mesleği
    : Oyuncu
  • Doğum Tarihi
    : 17.06.1977
    1977-06-17
  • Cinsiyeti
    : Kadın
  • Uyruğu
    : Türkiye
BİYOGRAFİSİ

Türk sinema ve dizi oyuncusu.
Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan sanatçı, lise ve öncesi okul yıllarında sahne sanatlarına ilgi duymuş, tiyatro etkinlikleri içinde yer almıştır. Üniversite eğitimi sırasında özel bir tv kanalında çalışmaya başlayan Sayan, kamera arkasında ve reklam filmlerinde yer aldı. İki yıllık bir aradan sonra tekrar kamera karşısına geçen sanatçı, bir yandan öyküler yazarken, diğer yandan çeşitli filmlerde rol aldı.
Filmografisi
 
Altındağlı - 2013
Harem - 2012
Araf Zamanı - 2011
Nekrüt - 2008
Geniş Zamanlar - 2007
O Kadın - 2007
Gizli Patron - 2006
Hacı - 2006
Yaprak Dökümü - 2006
Şifre - 2005
Naciye'yi Kim Sevmez - 2005
Bir Dilim Aşk - 2004
Gece Yürüyüşü - 2004
Gurbet Kadını - 2003
Canım Kocacığım - 2002
Hırsız - 2001
Derman Bey - 2001
Nilgün - 1999
Fırat - 1997
Çılgın Bediş - 1996


Başak Sayan biyografisi

Başak Sayan kimdir?

Başak Sayan 17.06.1977 tarihinde doğmuş olup Oyuncu olarak görev yapmaktadır.

Başak Sayan kaç yaşındadır?

Başak Sayan 17.06.1977 tarihinde doğmuş olup 37 yaşındadır.

Başak Sayan ne iş yapar?

Başak Sayan Oyuncu olarak görev yapmaktadır.

Başak Sayan nerelidir?

Başak Sayan Türkiye vatandaşıdır.

En Çok Konuşulan Haberler
©Copyright 2014 Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.