Bilecik Başarıları Ülke Sınırlarını Aştı

Başarıları Ülke Sınırlarını Aştı

24.03.2018 - 16:37 | Son Güncellenme:

.

Başarıları Ülke Sınırlarını Aştı

Bilecik genelinde faaliyetini sürdüren taekwondo spor kulüplerinin başarısı ülke sınırlarını aştı.
Taekwondo Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası, Avrupa Kulüpler Şampiyonası, Uluslararası Turkısh Open Taekwondo Turnuvası ve ‘‘Internatıonal Ukraine Open’’ Taekwondo Turnuvası sonucunda dereceye giren taekwondo sporcuları, kente 1 altın 1 gümüş ve 6 bronz madalya kazandırdı. Bozüyük Dodurga Spor Kulübü ve İdmanyurdu Spor Kulübü sporcuları bu başarıda büyük pay sahibi oldu.
Şampiyonları makamında ağırlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, ‘‘Güçlükler başarının değerini arttıran süslerdir. Sizlerde güçlükleri aşarak azimli ve düzenli çalışmalarınız sonucunda bu başarıları elde ederek bizleri onure ettiniz. Ulusal ve Uluslar arası arenada aldığınız bu önemli derecelerden dolayı siz şampiyon sporcularımızı ve bu başarıların mimarı olan antrenörlerimiz Mesur Düş’ü, Alper Bayraktar’ı, Güven Tanyeri’ni ve Gökalp Yıldız’ı tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.
Yıldız ayrıca, desteklerinden dolayı Bilecik Belediye Spor Kulübüne, Bozüyük İdman Yurdu Spor Kulübüne, 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübüne ve Dodurga Spor Kulübüne teşekkür etti.