Malatya BAŞARILI AMATÖR SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

BAŞARILI AMATÖR SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

08.11.2015 - 14:43 | Son Güncellenme:

.

BAŞARILI AMATÖR SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılı olan sporculara ödülleri düzenlenen törenle verildi.
Düzenlenen ödül törenine Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, ASKF Bölge Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Şube Müdürleri, Amatör Spor Haftasında müsabakalara katılan sporcular, ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılı sporcular ile antrenörleri ve aileleri katıldı.
Törende konuşan Vali Süleyman Kamçı, Malatya’da sporcu sayısın 50 binlere ulaştığını belirterek kentte sporun geldiği noktanın örnek olduğunu ifade etti. Sporcuların eğitimlerine devam ederken çalışma ve antrenmanların sürdürmelerine mutlu olduklarını belirten Kamçı, “İlimizi yurt içinde ve yurtdışında temsil ederek başarılar elde eden gençlerimizi ve antrenörlerini kutluyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporculara ve antrenörlere hediyeleri ve plaketleri takdim edildi.