Mersin Başarılı Sporcuya Ödül

Başarılı Sporcuya Ödül

07.12.2017 - 16:25 | Son Güncellenme:

.

Başarılı Sporcuya Ödül

Çin’in Kaihua şehrinde yapılan Dünya Kadınlar Petank Şampiyonası’nda üçüncülük derecesiyle Türkiye’ye ilk kez madalya kazandırarak ismini Türk Bocce tarihine yazdıran Mersinli Milli Sporcu Hilal Çaputlu, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş tarafından plaketle ödüllendirildi.
Çin’deki şampiyonada Türkiye’yi ve Mersin’i başarıyla temsil etmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen milli sporcu Çaputlu, “Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün desteklerinin yanı sıra, Avrupa’nın en iyi bocce tesislerinde deneyimli hocam Bülent Sümra ile antrenman yaparak bu başarıyı elde ettim. Desteklerini esirgemeyen İl Müdürü Şaban Güneş’e teşekkür ediyorum” dedi.
Çaputlu’yu antrenörü Bülent Sümra ile birlikte makamında kabul eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş ise Çin’de düzenlenen şampiyonada Mersinli bir sporcunun bocce branşında dünya üçüncüsü olmasının onur verici olduğunu belirterek,”Sporcumuzu yürekten kutluyor, başarısının devamını diliyorum. Uluslararası arenada ay-yıldızlı bayrağımızı gönlerde dalgalandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Güneş, başarılı biniciyi tebrik etti
Mersin Soli Binicilik ve Atlı Spor Kulübü’nün başarılı binicisi Civan Özdikici ile Mersin Ala Sıgun Geleneksel Okçuluk ve Atlı Okçuluk Kulüp Başkanı Ergün Eren de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş’i ziyaret ederek Adana’da elde ettikleri başarıların mutluluğunu paylaştılar.
Güneş, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Adana Sanayi ve Ticaret Odası ve Spor Toto Kupalarında birinci olarak Mersin’i temsil eden başarılı binici Civan Özdikici’yi tebrik ederek ulusal ve uluslararası turnuvalarda da aynı başarıları beklediğini ifade etti.