Kayseri BAŞBAKAN YARDIMCISI YALÇIN AKDOĞAN:

BAŞBAKAN YARDIMCISI YALÇIN AKDOĞAN:

26.05.2015 - 16:57 | Son Güncellenme:

.

BAŞBAKAN YARDIMCISI YALÇIN AKDOĞAN:

Kayseri’de ilçe ziyaretlerinde bulunan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Selahattin Demirtaş eski Türkiye’nin sözcülüğünü üstlendi" dedi.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Kayseri ziyaretleri kapsamında önce Yahyalı Derbağ Şelalesinde sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, esnaflar ve AK Parti teşkilatı ile biraraya geldi. Akdoğan ardından Yeşilhisar Sultan Sazlığı Uçurtma ve Gençlik Şenliğine katılarak çocuklara uçurtma dağıttı. Daha sonra Develi ilçesine hareket eden Akdoğan, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, esnaflar ve AK Parti teşkilatı ile biraraya geldi. Akdoğan, "Biz millet için gece gündüz çalışıyoruz. Millet bize ‘yürü’ dedi biz yürüyoruz. Millet de arkamızdan yürüyor. Rotamızı millet çizdi. Millet ne derse AK Parti onu yapar. Bütün vatandaşlarımız 8 Haziran’ı düşünerek oy versinler. 8 Haziran’da nasıl bir Türkiye görmek istiyorlar? Tek başına güçlü, güven veren, ayakları yere basan bir iktidar mı görmek istiyorlar? Yoksa çok parçalı, zayıf bir iktidar mı görmek istiyorlar? Türkiye’de uzunca zamandır bir mücadele var. Bu ‘AK Parti’nin bileğini nasıl bükeriz’ mücadelesidir. Bunun için çok oyunlar oynandı, çok kumpaslar kuruldu. Her yolu denediler. Amaç ne? Türkiye’yi vesayet sistemine geri götürmek. Yani memurun maaşını ödeyemeyen, İMF kölesi olan bir Türkiye’ye geri nasıl gidebiliriz ve bir kaos planı uygulanıyor" diye konuştu.
Akdoğan ayrıca, "Eski Türkiye’nin bir statüko bloğu var. Her şeye karşı çıkar. CHP ile MHP o statüko bloğunun içerisindeydi şimdi onlara HDP de katıldı. Selahattin Demirtaş eski Türkiye’nin sözcülüğünü üstlendi. Kendi varlığına da karşı olan çözüm sürecinde her türlü sabotajı yapan o eski Türkiye’nin statüko bloğuna gönüllü olarak katıldılar ve kendilerini kullandırtıyorlar. Amaç Türkiye’nin güçlü bir iktidarda kurulmasını engellemek ve Türkiye’yi bir kaosa sürüklemek" şeklinde konuştu.