Ege Başbakan Yıldırım’a İzmir’den özel pankart

Başbakan Yıldırım’a İzmir’den özel pankart

26.02.2017 - 04:44 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Teşkilatı, Başbakan Binali Yıldırım için “Başbakanım, İzmir hakkınızı Evet ile ödeyecek” pankartı açtı. Bu yazı, Başbakan’ı duygulandırdı.

Başbakan Yıldırım’a İzmir’den özel pankart

Başbakan Binali Yıldırım, referandum kampanyasını dün başlattı. AK Parti İzmir İl Teşkilatı, İzmir milletvekili olan Başbakan Yıldırım için özel bir pankart hazırladı. Çok sayıda pankart arasında dikkat çekenlerden biri, “Sayın Başbakanım, İzmir hakkını Evet ile ödeyecek” yazılı pankart oldu.

Haberin Devamı

AK Parti, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısı’nı Ankara Arena Spor Salonu’nda yaptı.

55 otobüs kalktı

İzmir’den milletvekili seçilen Başbakan için teşkilat özel çalışma yaptı. AK Parti İzmir İl Başkanlığı 44 kişilik 55 otobüs kaldırdı. Arena’nın duvarlarına özel mesajların yazılı olduğu pankartlar asıldı. Pankartlarda “İzmir senin uğurun sen İzmir’in gururusun”, “İzmir’in sevdasını bilmek gerek söz konusu vatansa tabii ki evet”, “Mesele memleket olunca teferruat olur siyaset. İzmir’in kararı net evet”, “Sayın Başbakanım İzmir hakkınızı Evet ile ödeyecek” diye yazıldı.