Kobi Başbakan Yıldırım’dan Çiftçilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Çiftçilere Müjde

08.01.2018 - 10:55 | Son Güncellenme:

Başbakan Binali Yıldırım, “Tarım da iki önemli kalem olan mazot ve yeme çok büyük destekler vereceğiz” sözleriyle çiftçilere müjdeyi verdi.

Başbakan Yıldırım’dan Çiftçilere Müjde

Çiftçilerin Yüzünü Güldüren Haber Başbakandan Geldi!

Haberin Devamı

Mazot ve Yeme Devlet Desteği

Aşıkpaşa Spor Salonu’nda yapılan AK Parti Kırşehir 6. Olağan Kongresi’nde konuşan Başbakan Yıldırım, “2018’de yeni bir uygulamaya geçiyoruz. Tarım da iki önemli kalem olan mazot ve yeme çok büyük destekler vereceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” sözleriyle müjde verdi.

2018’de Mazot ve Yeme Destek!

Başbakan Yıldırım yaptığı konuşmada: “AK Parti iktidarı olarak tarım desteklerini kaldıran değil, köylülerimizin yanında olan olduk. Tarım desteklerini 7 kat artırdık. Kırşehir’i hayvancılık alanında desteklemeye devam edeceğiz. 2002’de 36 milyarla devraldığımız tarımdaki milli geliri 161 milyara çıkardık. 4 kat daha büyüttük. Türkiye tarımda da bir numara oldu. Tarım sigortası uygulamasını başlattık. Gübrede KDV’yi kaldırdık. 2018’de yeni bir uygulamaya geçiyoruz. Tarımda iki önemli kalem olan mazot ve yeme çok büyük destekler vereceğiz. Şimdiden tüm çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaynak: Kobi-Line