Siyaset Başbakan Yıldırım: Oldu-bittiye asla izin verilmeyecek

Başbakan Yıldırım: Oldu-bittiye asla izin verilmeyecek

26.08.2016 - 11:27 | Son Güncellenme:

Başbakan Binali Yıldırım, "Suriye'nin kuzeyinden, Türkiye'ye yönelik hiçbir tehdidin kalmadığından emin olana kadar bu operasyonlar sürecek, oldu bittiye asla izin verilemeyecek" dedi.

Başbakan Yıldırım: Oldu-bittiye asla izin verilmeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, "Suriye'nin kuzeyinden, Türkiye'ye yönelik hiçbir tehdidin kalmadığından emin olana kadar bu operasyonlar sürecek. Suriye'nin kuzeyinde, Türkiye'nin güneyinde bir oldu bittiye asla izin verilmeyecek" dedi.

Haberin Devamı

Başbakan Binali Yıldırım, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "TSK'mızın yürüttüğü operasyonla, sınırlarımızın, başta DAEŞ olmak üzere tüm terör örgütlerinden temizlenmesi amaçlanmaktadır.

"OPERASYONLAR SÜRECEK"

Suriye'nin kuzeyinden, Türkiye'ye yönelik hiçbir tehdidin kalmadığından emin olana kadar bu operasyonlar sürecek.

"OLDU BİTTİYE ASLA İZİN VERİLEMEYECEK"

Suriye'nin kuzeyinde, Türkiye'nin güneyinde bir oldu bittiye asla izin verilmeyecek" ifadelerini kullandı.

Başbakan Yıldırım: Oldu-bittiye asla izin verilmeyecek


BAŞBAKAN YILDIRIM, BULGARİSTAN BAŞBAKANI BORİSOV İLE GÖRÜŞÜYOR

Başbakan Binali Yıldırım'ın Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ile görüşmesi başladı. Görüşme basına kapalı gerçekleşiyor.

Haberin Devamı

Başbakan Binali Yıldırım'ın Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ile Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde görüşmesi başladı. Görüşme öncesinde Başbakan Yıldırım, görüşmenin yapılacağı Başbakanlık ofisine geldi. Ofis çevresinde K-9 köpekli ve zırhlı araçlarla yoğun güvenlik önlemi alındığı görüldü. Bu sırada görüşme sonrası yapılacak basın açıklamasını takip etmek için gelen yabancı basın zırhlı polis araçlarına ilgi gösterdi. Bazı yabancı basın mensupları zırhlı polis aracıyla öz çekim yaptı.