Adana Basın İlan Kurumu Adana'da toplandı

Basın İlan Kurumu Adana'da toplandı

28.04.2016 - 11:34 | Son Güncellenme:

Basın İlan Kurumu’nun (BİK) ‘Üst Yönetim ile Şube Müdürleri Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı’ Adana’da yapıldı.

Basın İlan Kurumu Adanada toplandı

Basın İlan Kurumu’nun (BİK) ‘Üst Yönetim ile Şube Müdürleri Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı’ Adana’da yapıldı.
Toplantıya, BİK Genel Müdürü Yakup Karaca’nın yanı sıra Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Canbey ve Cem Elçin, servis ve şube müdürleri, genel müdürlük çalışanları da katıldı. Genel Müdür Karaca, kurumun yeni bir vizyonu olduğunu ve bu konudaki çalışmalarda şube ve çalışanlara büyük görevler düştüğünü söyledi. Karaca, “Bundan önceki dönemlerle bugünün mukayesesini iyi yapmak gerekir. Şüphesiz alacağımız mesafede sizlerin desteği çok mühimdir. Kocaman bir sektörü dönüştürmek iddialı bir laf olabilir. Ama ilanlar konusunda sektörün dönüşümüne yardımcı ve başat olmak vizyonuna sahibiz. Tecrübelerimizi ve fikrilerimizi bu vizyon doğrultusunda birbirimizle paylaşarak varmak isteğimiz noktaya daha hızlı ilerleriz diye düşüyorum” diye konuştu.
Genel Müdür Yardımcısı Elçin ise son üç aylık çalışmalarda elde edilen sonuçların verdiği memnuniyeti katılımcılarla paylaştı. Elçin, “İLANBİS uygulamamızda yaptığımız revizyonla son üç ayın performansları, Aralık ayı sonuçlarının çok çok üstünde seyretmiştir. Bu oldukça memnuniyet verici” dedi.
Basın İlan Kurumu’nun kamuoyu nezdindeki bilinirliğinin düşük olması sorununu dile getiren Genel Müdür Yardımcısı Canbey, bu konudaki çalışmaları ve kurumdaki bazı gelişmeleri aktardı. Canbey, “Kurumumuzu temsil makamında olan arkadaşlarımızın, kurumun tanıtımı, bilinirliği konusunda çalışmalar yapmalarını çok isteriz. Bu konuyla ilgili bir programımız olan ‘Gazetecilik Okulu’ hayata geçti. Bizler bu program ile basın sektörüne destek vermek istedik. Önümüzdeki günlerde kurumumuzun bilinirliğini artıracak, kamuya açacak, tanıtacak projelerimizin olduğunun da haberini sizlere vermiş olayım. Basın Hayatı dergimiz uzun bir aradan sonra yeniden çıkmaya başlıyor. Dergimize katkılarınızı beklediğimizi belirtmek isterim. STK’lar ile ilişkilerimizi güçlendirerek sosyal sorumluluk projelerine imza atmayı hedefliyoruz. Her biri büyük beğeni alan prestij kitaplarımıza yenilerini eklemek istiyoruz. Tüm bu planlarımızı sizlerle paylaşıyor, genel müdürümüzün de ifade ettiği gibi yeni vizyonumuza ilerlerken işbirliğinizi, desteğinizi, görüşlerinizi rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Toplantı şube ve servis müdürlerinin çalışmaları hakkında hazırladıkları sunumlarla devam etti. Programın ikinci gününde kurum içinde kullanılan uygulamalar ve karşılaşılan sorunlarla ilgili çözüm önerileri soru-cevap yönetimiyle konuşuldu.