İstanbul BAŞKAN ALTINOK ÖZ, CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI TOPLANTISINA KATILDI

BAŞKAN ALTINOK ÖZ, CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI TOPLANTISINA KATILDI

02.04.2015 - 16:44 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN ALTINOK ÖZ, CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI TOPLANTISINA KATILDI

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 2015 Genel Seçimleri için ön seçime giren Milletvekili Aday Adayları’nın da yer aldığı ‘Göreve Hazırız’ toplantısına katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı tarafından hazırlanan, ön seçimlerle ilgili değerlendirme toplantısı Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yapıldı. CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ve ilçe belediye başkanlarının seçim sürecini değerlendirdiği “Göreve Hazırız” toplantısına Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı. Yapılan toplantıya belediye başkanlarının yanı sıra, İstanbul’un üç seçim bölgesinde yarışa giren ön seçim adayları ve CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.
CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere değinerek, “Bizler bir bütün olarak çalışacağız. Önümüzdeki süreçte CHP gönüllülerimizle bir bütün olarak sahaya çıkıp ev ev dolaşacağız. İstanbul’da bulunan CHP’li belediyelerin projelerini halka anlatacağız. İstanbul için tek sayfalık bir bildirge yayınlayacağız. Bu bildirge tek sayfadan oluşacak ve bütün vatandaşlarımıza bu bildirgeyi ulaştıracağız. Ön seçimde kaçıncı sırada çıktığınız önemli değil, ilk sıradaymışsınız gibi bir bütün olarak çalışacağız” dedi.