İstanbul BAŞKAN ALTINOK ÖZ, SAKARYALI’LARLA BULUŞTU

BAŞKAN ALTINOK ÖZ, SAKARYALI’LARLA BULUŞTU

11.03.2014 - 15:08 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN ALTINOK ÖZ, SAKARYALI’LARLA BULUŞTU

Kurfalı Sakaryalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yaptıkları çalışmalar hakkında dernek yetkililerine bilgi verdi.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kurfalı Sakaryalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Altınok Öz’e ziyareti sırasında Kartal Belediyesi CHP Meclis Üyesi Aday adayları Dila Damla Öner, Gökhan Yüksel ve Gülcemal Fidan da eşlik etti. Dernek Başkanı Nizamettin Çabuk ve dernek üyelerinin büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Altınok Öz, Sakaryalılarla sohbet etti, beklentilerine kulak verdi. Kartal’da faaliyet gösteren derneklerin çalışmalarını her zaman yakından takip ettiklerini ve desteklediklerini belirten Başkan Öz, Kartal’da farklı kültürlerin bir arada yaşadığı kültür zenginliğinde derneklerin payının büyük olduğunu hatırlattı. Başkan Altınok Öz, önümüzdeki dönemde de derneklere desteklerinin devam edeceğini belirtti.
“KARTAL’DA 10 BİN 264 KİŞİNİN CANINI KURTARDIK”
Dernek ziyaretinde konuşan Başkan Altınok Öz, deprem dönüşüm konusuna değindi. Başkan Öz, Kartal’da deprem dönüşümünün her şeklinin yaşandığını belirterek, “Yerinde dönüşüm, deprem dönüşüm ve kentsel dönüşümü şu anda en iyi uygulayan ve en iyi bilen Kartal Belediyesi'dir. Yaptığımız deprem dönüşümünde bugüne kadar 10 bin 264 kişinin canını ve malını koruduk. Dönüşümün temelinde rahmetli Ali Dinçer, Vedat Dalokay ve sevgili Murat Karayalçın vardır. Yani dönüşümün kitabını yazanlar sosyal demokratlardır" dedi.