Muş Başkan Asya Öğrencilerle Buluştu

Başkan Asya Öğrencilerle Buluştu

06.05.2017 - 15:00 | Son Güncellenme:

.

Başkan Asya Öğrencilerle Buluştu

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Alparslan Üniversitesinde (MŞÜ) eğitim gören yaklaşık 100 öğrenci ile bir araya geldi.
Öğrencilerle istişare etmeyi gelenek haline getiren Başkan Asya, çeşitli platformlarda kendileri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor. Son olarak Muş Belediyesi Lale Parkında öğrencileri ağırlayan Başkan Asya, talep ve önerilerini değerlendirdi. Konuşmasına geçtiğimiz günlerde trafik kazasında vefat eden iki öğrenciye rahmet dileyerek başlayan Başkan Asya, "Değerli kardeşlerim, sizlerle sıklıkla bir araya gelmeye gayret gösteriyorum. Zaman zaman öğrenci evlerini ziyaret ediyorum. Çoğu zaman bu şekilde toplu programlar yaparak görüşlerinizi almaya çalışıyoruz. Öğrenci kardeşlerimin fikirlerini ve önerilerini önemsediğimi özellikle belirtmek isterim. Eksik ve aksaklıklarımızı sizlerin yönlendirmesi ile tamamen giderebileceğimize inanıyorum. Bizim göremediklerimizi sizler görerek uyarabilirsiniz. Böyle olunca çok daha faydalı işler yapmış olacağız. Biz her zaman ortak akıl, birlikte yönetim dedik. Sizi de birlikte yönetimin bir paydaşı bildik. Bugüne kadar bu anlayışımızı sürdürdük. Sizlerin makul önerileri güzel hizmetler yapmamıza vesile oldu" ifadelerini kullandı.
Gençlere ve gençliğe yönelik birçok hizmetler hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Asya, "Özellikle üniversite öğrencilerimizin ulaşım sorununu çözmemiz, ilimiz için önemli bir hizmetti. Kangren haline gelmiş bu sıkıntıyı gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bununla beraber öğrencilerimize yönelik çeşitli etkinlikler yaparak sosyal belediyeciliğin gereğini yapmaya başladık. Bilgi Evleri projemizi hayata geçirdik. Bu yıl iki mahallemizde yaptığımız Bilgi Evlerini hizmete açıyoruz. Sizlerle birlikte bu memleketin gençlerinin iyi yetişmesi için çalışmalar yapacağız. Allah’ın izniyle Bilgi Evi projemizi bütün mahallelerimizde kurarak çocuklarımızın ve gençlerimizin bilgiye ulaşmalarını kolaylaştıracağız. Bunların yanı sıra üniversite yönetimi ile uyum ve işbirliği içinde sizler için faydalı hizmetler sunmak için çalışmaya devam ediyoruz. Öğrencilerimiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğumuzu her zaman dile getiriyoruz. Telefonum, kapım ve gönlüm sizlere her zaman açıktır. Her zaman hizmetinizde olduğumu bilmenizi isterim" diye konuştu.