Bilecik BAŞKAN BAKICI 3. KARİYER GÜNLERİ’NE KONUŞMACI OLARAK KATILDI

BAŞKAN BAKICI 3. KARİYER GÜNLERİ’NE KONUŞMACI OLARAK KATILDI

30.04.2016 - 18:02 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN BAKICI 3. KARİYER GÜNLERİ’NE KONUŞMACI OLARAK KATILDI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde düzenlenen “3. Kariyer Günleri” etkinliğinin son gününe konuşmacı olarak katılarak, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile aralarında Gönüllü Genç Girişimciler Kulübü, İktisat Düşünce Kulübü, Kafkas Kulübü, Yönetim ve Denetim Kulübü, Bilgiyazar Kulübü olmak üzere 6 kulübün ortaklaşa hazırladığı 3. Kariyer Günleri’nin son gününe konuşmacı olarak katılan Başkan Bakıcı öğrencilerle buluşarak onlara hayatı, kariyeri ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilere çalışma hayatı hakkında bilgiler de veren Başkan Bakıcı, herkesin bir hedefi olması gerektiğine dikkat çekerek, “Hedef hepimiz için çok önemli. Buradan mezun olduktan sonra hepinizin gelmek istediği noktaya ulaşmanız için ne yapmanız gerektiği ile ilgili muhakkak bir çizelgenizin olması lazım. Bizim için hedefte memleketimize en iyi şekilde hizmet etmek” ifadelerini kullandı.
Konuşmasında görev süresince Bozüyük’te hayata geçirilen projeler hakkında da bilgi veren Başkan Bakıcı, öğrencilerle yeni projelerini de paylaştı. Başkan Bakıcı söyleşinin son bölümünde öğrencilerden gelen soruları içtenlikle cevapladı. Programda, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya katılımlarından dolayı teşekkür ederek, kahve fincanı takımı hediye etti.
3. Kariyer Günü etkinlikleri kapsamında Bozüyük Belediyesi tarafından etkinlik alanında kurulan tanıtım stantı da yoğun ilgi gördü. Çeşitli il ve ilçelerden gelen öğrenciler Bozüyük’le ilgili merak ettikleri sorularını stant görevlilerine sorarak Bozüyük ve Bozüyük Belediyesi hakkında bilgi edindi. Etkinliklere ayrıca Çocuklar Duymasın dizisinin sevilen çaycısı tiyatro sanatçısı Alparslan Özmol da katıldı. Özmol Başkan Bakıcı ile görüşerek bir süre sohbet etti, Bozüyük Belediyesi standının önünde öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.