Bilecik Başkan Bakıcı, Bozüyük Belediyesi Standında Misafirlerini Ağırladı

Başkan Bakıcı, Bozüyük Belediyesi Standında Misafirlerini Ağırladı

17.11.2017 - 11:49 | Son Güncellenme:

.

Başkan Bakıcı, Bozüyük Belediyesi Standında Misafirlerini Ağırladı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Antalya’daki yapı ve restorasyon fuarını gezdi, Bozüyük Belediyesi standında misafirlerini ağırladı.
Antalya Expo Center/Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarda yerini alan Bozüyük Belediyesi standında kentin tarihi, kültürel ve turistik değerleri ile yöresel lezzetlerinin tanıtımı yapılıyor. Başkan Bakıcı ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Başkan Danışmanı Levent Tokmak ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Müze Koordinatörü Veysel Kılıç’ın ev sahipliği yaptığı Bozüyük Belediyesi standını ziyaret eden misafirler Bozüyük hakkında bilgilendiriliyor. Başkan Bakıcı ayrıca ziyaretçilere Tarihi Kentler Birliği tarafından bu yıl 16.’sı düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasında 143 proje içerisinden Uygulama Ödülü’ne layık görülen Bozüyük Belediyesi’nin Şehir Müzesi ve Arşivi Restorasyonu projesi hakkında bilgi verdi. Başkan Bakıcı ve beraberindekiler ayrıca fuar alanındaki diğer belediyelerin standlarını ziyaret etti. Fuarda yer alan çeşitli belediyelerin standlarının yanı sıra Uzunköprü Belediyesi, Afyon Belediyesi ve Sivas Belediyesi Standlarını ziyaret eden Başkan Bakıcı; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile görüşerek fikir alış verişinde bulundu.
Başkan Bakıcı ve beraberindekiler ayrıca mimarlık, iç mekan tasarımı, obje tasarımı ve uygulamalarına yönelik ürün ve hizmetlerin yanı sıra, kültür değerlerinin korunması, eski yapıların aslına uygun olarak yenilenmesi kavramlarının da işlendiği ve 162 yapı firmasının bulunduğu fuarda müze kurulumu ve tarihi bina restorasyonu yapan yapı firmaları ile de görüşerek yeni ürünler hakkında bilgi aldı.