Kocaeli Başkan Baran, “Körfez Ortak Paydamız”

Başkan Baran, “Körfez Ortak Paydamız”

09.02.2018 - 17:26 | Son Güncellenme:

.

Başkan Baran, “Körfez Ortak Paydamız”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Mahalle Başkanlarını ağırladı.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Partili Mahalle Başkanlarını hizmet binasındaki toplantı salonunda ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştirildiği toplantıya mahalle başkanları eksiksiz katılırken, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da hayata geçirilen ve planlaması yapılan projeler hakkında bilgiler aktardı. Başkan Baran, şehrin planlı büyümesi ve hizmetlerin her kesime ulaşması noktasında herkese büyük sorumluluklar düştüğünü belirtti.
Şehrin herkesin ortak paydası olduğunu belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Kent, insanın sosyal ve ruhsal yaşamına yani birebir insana etki eder. Bu nedenle doğru işler yapmak için mevcudu iyi analiz etmemiz gerekiyor. Körfez’de bunu önemli ölçüde başardığımıza inanıyorum. Hem sizlerden hem de mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımızdan gelen tepkiler bunun en büyük göstergesi” dedi.
Şehir için çalıştıklarına değinen Başkan Baran, “Bizler, şehrin planlı, sağlıklı bir şekilde gelişmesi ve kimlikli bir mimariye sahip olması için ekibimizle yeni projeler üretiyor ve hepsini tek tek hayata geçiriyoruz. Körfez’de güzel işlere imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Körfez, gelişirken güzelleşen bir ilçe oldu. Tabi bu sadece bizlerin değil, sizlerin de bizlere verdiği destekle oluyor” şeklinde konuştu.

Yazarlar