Kocaeli BAŞKAN BARAN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN BARAN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

21.11.2014 - 19:01 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN BARAN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Öğretmenler Günü dolayısıyla okulları ziyaret ederek Körfez’de görev yapan öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.
Atatürk Anadolu Lisesi, Nuh Çimento İlköğretim Okulu ve Körfez İmam Hatip Lisesi ziyaret ederek öğretmenlere hediye takdim eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.
Okul ziyaretlerinde Başkan Baran’a Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri eşlik etti.
Körfez Belediyesi oluşturduğu profesyonel alt yapısıyla kısa süre içerisinde Körfez’de devrim niteliğinde projeleri Körfezlilerle buluşturdu. Eğitim de fırsat eşitliğini Körfez’e getiren Belediye Başkanı İsmail Baran eğitimciler tarafından takdir edilerek, “Her kesimi ve her bireyi düşünen bir Belediye Başkanımız var bunun için kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandılar.
Okul idarecileri ve öğretmenler tarafından kapıda karşılanan Başkan Baran okullarda çeşitli incelemelerde bulundu. Atatürk Anadolu Lisesinde bir takım incelemelerde bulunan Başkan Baran Okul Müdürü Ahmet Uzunali’den okul hakkında bilgiler aldı. Körfez İmam Hatip Lisesine de giden Başkan Baran öğrenciler tarafından karşılandı.
Öğrencilerle sıcak ve samimi ilişkiler kuran Başkan Baran gençlerle bol bol resim çekildi. Körfez İmam Hatip Lisesinde öğretmenlerle görüşen Başkan Baran okul idarecilerinin öğretmenler gününü kutladı. Öğretmenlerle okul hakkında konuşan Başkan Baran, “Sizler geleceğimizin teminatları olan gençlerimizi ve çocuklarımızı eğitiyorsunuz. Sizlerin istek ve talepleri bizim için her zaman en ön plandadır” dedi.
Ziyaretlerine ara vermeden devam eden Başkan Baran’ın bir sonraki durağı Hereke Nuh Çimento Lisesi oldu. Hereke’nin tarihi dokusu ve güzellikleri arasında bulunan Hereke Nuh Çimento Lisesi Başkan Baran’ın büyük beğenisi aldı. Okul müdürü Sedat Dönmez tarafından karşılanan ve okulda bir takım incelemeler yapan Başkan Baran, “Hereke ilçemizin göz bebeğidir. Okumuzda ilçemize yakışır derecede en şekilde hizmetlerini vermeye devam ediyor” diye konuştu.
Başkan Baran ayrıca öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim ederek, “Körfez Belediyesi olarak eğitim için üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimiz ihtiyaçlarını karşılamak için çabalıyoruz. Öğretmenlik hakikaten zor bir meslek, aynı zamanda kutsal da bir meslek. Hepinize bu kutsal mesleği icra ettiğiniz için ve emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Şimdiden öğretmenler gününüzü kutluyorum. İnşallah gerek Öğretmenler Günü’nde, gerekse farklı günlerde sizlerle aynı bugünkü gibi beraber olmaya özen göstereceğiz. Sizlerin istekleri bizim için bir zaman en ön planda olacak, elimizden geldiği kadar sizin tüm isteklerinize inşallah cevap vermeye özen göstereceğiz” dedi.
Yapılan hizmetten dolayı okul idarecileri ve öğretmenler Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür etti. Körfez’de eğitimde yapılan hizmetler için ayrı bir konuşma yapan öğretmen ve idareciler e-dershane hizmetini çok faydalı bulduklarını belirterek, “Körfez’de her kesimin dershane hizmetini evlerine kadar getiren Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.