Kütahya Başkan Bilal Demirci: 240 Kişilik Yurt İlçemize Hayırlı Olsun

Başkan Bilal Demirci: 240 Kişilik Yurt İlçemize Hayırlı Olsun

15.06.2017 - 10:15 | Son Güncellenme:

.

Başkan Bilal Demirci: 240 Kişilik Yurt İlçemize Hayırlı Olsun

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından kız ve erkek öğrenci yurdunun açılacağı bildirildi.
Uzun süredir çalışmalarını büyük bir heyecan ve emek göstererek yürütülen Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu çalışmalarında mutlu sona ulaşıldığını belirten Pazarlar AK Parti İlçe Başkanı Bilal Demirci, "İlçemize okumaya gelen üniversite öğrencilerimizin rahat ve ucuza barınmalarına olanak sağlayacak, Meslek Yüksekokulumuza talebi artıracak, ve tercih sebebi olacaktır, İlçemize gelen her öğrenciye barınma imkanı sunmayı istiyor ve bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Bu kapsamda İlçemiz merkezinde 120 kişilik kız öğrenci ve 120 kişilik erkek öğrenci yurtlarını 2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmete sunacağız. Üniversiteli kardeşlerimiz açılacak olan yurtlarımızın modern fiziksel alt yapısı ve imkanları ile rahat bir ortamda ikame edecekler ve öğrenimlerini sürdüreceklerdir" dedi.
Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunun kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Demirci, "KYK yurtlarının ilçemize kazandırılmasında emeği olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a, KYK Genel Müdürü Sinan Aksu’ya, Kütahya Valimiz Ahmet Hamdi Nayir’e, birbirinden değerli AK Parti Kütahya milletvekillerimize, il başkanımız Ali Çetinbaş’a, İlçemiz için durmaksızın çalışan Kaymakamımız Ahmet Karaaslan’a, KYK İl Müdürümüze ve emeği geçen herkese ilçe halkımız adına şükranlarımı sunarım" diye konuştu. (MB-EFE)