Antalya Başkan Böcek, Öğrencilerle Buluştu

Başkan Böcek, Öğrencilerle Buluştu

22.09.2017 - 17:09 | Son Güncellenme:

.

Başkan Böcek, Öğrencilerle Buluştu

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni eğitim öğretim yılının ilk haftasında Saime Salih Konca İlk ve Ortaokulu ile Hurma Yarbay Pınar İlkokulu’nda öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk haftasında okulları ziyaret etmeye devam etti. İlk olarak Sarısu Mahallesi’nde Saime Salih Konca İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Başkan Böcek, burada Okul Müdürü Hamdi Özdemir tarafından karşılandı. Hamdi Özdemir yaz tatili döneminde Konyaaltı Belediyesi tarafından okullarına yapılan boya desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Ardından 3/B sınıfı öğrencilerini ziyaret eden Başkan Böcek, burada öğrencilerle birlikte “Nesi var?” oyunu oynadı.
Saime Salih Konca İlk ve Ortaokulu ziyareti sonrasında ise Başkan Muhittin Böcek, Hurma Yarbay Pınar İlkokulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Münevver Esen ve öğretmenlerle bir süre sohbet ettikten sonra anasınıfı öğrencilerini ziyaret eden Başkan Böcek, minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Son olarak okulda İstiklal Marşı Töreni’ne katılan Başkan Böcek, tüm öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.