Adana BAŞKAN ÇELİKCAN’DAN ÇAT KAPI ZİYARETLER

BAŞKAN ÇELİKCAN’DAN ÇAT KAPI ZİYARETLER

30.09.2014 - 15:51 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN ÇELİKCAN’DAN ÇAT KAPI ZİYARETLER

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede yaşayan vatandaşlara çat kapı ziyaretlerini sürdürüyor.
PTT Evleri Mahallesi’nde yaşayan yaşlı ve hasta olan Meyşere Turus ve Hafize Demir’i ziyaret eden Başkan Çelikcan, Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde oturan engelli Muhammed Emin Koç’u ziyaret etti. Bugüne kadar binlerce aileyi evlerinde ziyaret ettiklerini belirten Çelikcan, "Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler ise paylaşıldıkça çoğalır" dedi.
Yüreğirli vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Çelikcan, "Devletimizin şefkat elinin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu bilmesini istiyoruz. Fırsat buldukça mahallelerimizi ziyaret edip vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerinde görüyoruz. Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla onların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz" şeklinde konuştu.
Yaşlıların ve engellilerin ihmal edilmemesi gerektiğini belirtenÇelikcan şöyle devam etti:
"Engellilerimiz ve yaşlılarımız toplumumuzun en önemli parçalarıdır. Onları yok sayamayız. Tam tersine hayatı onlar için daha kolay ve yaşanılır kılmalıyız. Engelli ve yaşlısına sahip çıkan toplumlar gelişmiş toplumlardır. Hükümetimizin de bu yönde çok güzel çalışmaları var. Bu dönemde engellilerimiz daha rahat bir yaşantıya kavuştular. Sunulan maddi imkânlarla engelli ve yaşlılara bakan vatandaşlarımızda ekonomik olarak rahatladılar. Artık hastalarına daha özenli bakıyorlar."

Yazarlar