Manisa Başkan Çerçi, Barbaros Mahallesi'nde iftar açtı

Başkan Çerçi, Barbaros Mahallesi'nde iftar açtı

26.06.2015 - 16:07 | Son Güncellenme:

Yunusemre Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Barbaros Mahallesi’nde iftar programı gerçekleştirdi.

Başkan Çerçi, Barbaros Mahallesinde iftar açtı

Yunusemre Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Barbaros Mahallesi’nde iftar programı gerçekleştirdi.
“Ramazan’da Yunusemre Bir Başka Güzel Oluyor” sloganıyla her gün bir mahalleye konuk olan Yunusemre Belediyesi, Ramazan ayının 8. gününde Barbaros Mahallesi Ahmet Bedevi İlkokulunda etkinlik düzenledi. Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin yanı sıra Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, Can Mercül ve Kılıç Kaya’nın yanı sıra AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, belediye olarak her gün bir iftar programı düzenlediklerini, bu iftarlarda vatandaşlarla birlikte oruçlarını açmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Çerçi, “Yemeklerimizi destekleyen firmalarımız sponsor olan iş adamlarımız var. Bugünde aramızda olan iş adamımız Erdinç Ticaret’in Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erdinç Yumrukaya’ya teşekkür ediyorum. Biz Yunusemre Belediyesi olarak çok şatafatlı bir iftar programı yapmıyoruz. Biz mahallemiz ile beraber olmayı tercih ediyoruz.” dedi.
“BAŞKAN ÇERÇİ EĞİTİME ÖNEM VERİYOR”
Ahmet Bedevi İlkokulu Müdürü Erhan Çil, Okul Aile Birliği Başkanı Nuray Böyük ile beraber Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye okula yaptığı katkılardan ve eğitime verdiği önemden dolayı tablo hediye etti.
Okul Müdürü Erhan Çil, Dr. Mehmet Çerçi’nin okullara çok büyük destek olduğunu vurgulayarak, “Okulumuzun bir takım eksiklikleri vardı. Kimden yardım isteriz diye düşünürken sayın belediye başkanımız sağ olsun bizlerden yardımlarını esirgemedi. Okul olarak yaptıkları hizmetlerden dolayı kendisine Resim Öğretmenimiz Esengül Gültekin tarafından çizilen tablomuzu hediye etmek istedik. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı ve eğitime önem veriyor ve çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte, semazen, hacivat-karagöz ve tasavvuf musikisi ekibi, çocuklara kukla gösterisi (ipli kukla), çocuklar için yüz boyama, şerbet, pamuk şeker, macun dağıtımı, çubuklu balon ve palyaço gösterileri sergilendi. Etkinlikte ayrıca Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Erdinç Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’ya iftar programlarına sponsor olarak destek verdiği için plaket takdim etti.