İstanbul BAŞKAN DEMİRCAN PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN DEMİRCAN PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

11.09.2016 - 15:12 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN DEMİRCAN PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı. Gençlik merkezinde toplanan çalışanlarla bir araya gelen Başkan Demircan, “Sıkıntılara, imkansızlıklara katlanarak hizmet veriyorsunuz. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, belediye personeliyle Beyoğlu Gençlik Merkezi’nde bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde başkan yardımcıları da tam kadro hazır bulundu. Kurban Bayramı öncesi belediye personeli ile bir araya gelen Başkan Demircan, çalışma arkadaşlarıyla bayramlaştı.
Beyoğlu’na hizmet eden tüm personelle gurur duyduğunu belirten Başkan Demircan, "Beyoğlu Belediyesi’nin gücü sizlerin gece-gündüz çalışmasıyla gerçekleşiyor. Sıkıntılara, imkansızlıklara katlanarak hizmet veriyorsunuz. Her birimdeki personelimizle el ele, gönül gönüle yaptığımız çalışmalarla Beyoğlu’nda başarıyı yakaladık. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepinizin bayramını kutluyor, ailenizle huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum" şeklinde konuştu.