Zonguldak BAŞKAN DEMİRTAŞ GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN SPOR İLE UZAK TUTUYOR

BAŞKAN DEMİRTAŞ GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN SPOR İLE UZAK TUTUYOR

25.07.2014 - 17:48 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN DEMİRTAŞ GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN SPOR İLE UZAK TUTUYOR

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spor faaliyetlerine önem verdiklerini söyledi.
Zonguldak’ı Taekwondo Türkiye şampiyonasında temsil edecek olan Gizem ve Ebru Şahin kendilerini çalıştıran hocaları İlkin Şahin, sporcu arkadaşları Yiğiter Sönmez ve Mehmet Seçkin ile birlikte Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı ziyaret etti. İki sporcuyu tebrik eden ve şampiyonada başarılar dileyen Başkan Demirtaş, kendilerinden derece beklediğini söyledi.
İki sporcunun da derece elde edeceğinden emin olduğunu ve kendilerine güvendiğini dile getiren Demirtaş “ Gülüç Belediye Başkanı olarak çocuklarımıza güveniyorum. Zonguldak'ta ki müsabakalardan başarı ile çıktılar. İzmir' de yapılacak olan Türkiye şampiyonasından derece ile döneceklerine de yüz de yüz eminim. Gülüç beldesinde de Teakwondo olarak sayın hocamız İlkin Bey dahilinde güzel bir çalışma yapıyorlar. Hocamız disiplin içerisinde dersleri veriyor. Bizlerde Gülüç Belediyesi olarak desteğimizi esirgemiyoruz. Bu bizim için gurur verici bir olay. Belediyemiz adına orada yarışacaklar" dedi.
BAŞKAN DEMİRTAŞ UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTI
Uyuşturucu madde kullanımının önüne geçmek için çeşitli kurslar açtıklarını ifade Demirtaş, gerek camilerde ki Kur’an kurslarına ve gerekse spor kurslarına katılan öğrencilere her türlü desteği verdiklerini belirtti. Demirtaş gazetecilere yaptığı açıklamada “Bildiğiniz üzere son zamanlarda uyuşturucu madde Bonzai, bally, uyuşturucu ve esrar gibi maddelerin kullanımlarının artmasında dolayı beldemizde bazı çalışmalar yapıyoruz. Kur'an kursları açıyoruz. Bu konuda da cami hocalarımıza destek veriyoruz. Gülüç beldesinde oturan 80 çocuğumuza yaz okulundan ücretsiz olarak yararlanmasını dağladık. Çocuklarımızın bütün malzemelerini belediye olarak karşılıyoruz. Çocuklarımız şu anda yaz okulunda top oynuyorlar. Teakwondo dalında da yine 80 öğrencimiz kurs alıyor. Bu bizim gurur verici. Bu çocukları zararlı olaylardan uzaklaştırmak için Gülüç belediyesi olarak bu değerli hocalarımızın nezaretinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gençlerimize bu şekilde yardım edebiliyorsak bizin için ne mutlu. İnşallah anne ve babalarına da yakışır birer evlat olurlar" şeklinde konuştu.
Gizem ve Ebru Şahin Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a İzmir’de ki şampiyonadan derece ile dönecekleri sözünü verdi.
Taekwondo sporcuları Yiğiter Sönmez ile Mehmet Seçkin Kutucu bütün arkadaşlarını kendileri gibi spor yapmaya davet ederken, uyuşturucudan uzak durmalarını istediler.