Tekirdağ BAŞKAN EŞKİNAT DÜZENLEDİĞİ YEMEKLE YELKENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN EŞKİNAT DÜZENLEDİĞİ YEMEKLE YELKENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

23.07.2016 - 11:13 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN EŞKİNAT DÜZENLEDİĞİ YEMEKLE YELKENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 2. Rodosto Kupası Yelken Yarışları’nın ilk gününün ardından yarışlara katılan yelkenciler ile yemekte bir araya geldi.
Başkan Eşkinat tarafından düzenlenen yemeğe, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap, Türkiye Yelken Federasyonu Tekirdağ Yelken İl Temsilcisi Birol Uzel, Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Eren Cicioğlu, Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Rodosto Kupası Yelken Yarışları için Süleymanpaşa’ya gelen 4 ülkenin 24 kulüp temsilcileri ve sporcular katıldı.
“Sporcular centilmenliği ile tüm dünyaya örnek oldular”
Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü’nde gerçekleşen yemeğe eşi Belgin Eşkinat ile katılan Başkan Eşkinat yemek öncesi sporcuların masalarını gezerek günün kritiğini yaparken yaptığı açıklamada, “Oldukça keyifli bir yarış günü geçirdik. Sporcular birbirleri ile kıyasıya mücadele ederken centilmenliği de elden bırakmayarak aslında tüm dünyaya örnek oldular. Önümüzde heyecan dolu geçecek daha iki günümüz var. Tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.