Trabzon BAŞKAN GENÇ, PARTİLİLERDEN DAHA ÇOK ÇALIŞMALARINI İSTEDİ

BAŞKAN GENÇ, PARTİLİLERDEN DAHA ÇOK ÇALIŞMALARINI İSTEDİ

12.10.2015 - 15:29 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN GENÇ, PARTİLİLERDEN DAHA ÇOK ÇALIŞMALARINI İSTEDİ

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 1 Kasım seçim hazırlıklarının yapıldığı AK Parti Ortahisar Teşkilatı ziyaretinde partililerden daha çok çalışmalarını istedi.
Ortahisar ilçesi mahalle başkanlarının bir araya geldiği toplantıya katılan Başkan Genç, partililere hitap etti. Artan terör olayları, tırmanan toplumsal gerginliğin Türkiye’nin barış ve kardeşliğine zarar verdiğinin altını çizen Genç, ülkenin geleceği için partililerin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde çalışması gerektiğini ifade etti. Türkiye’nin birlik ve beraberliği, huzuru için tek adresin AK Parti olduğunu belirten Genç, “Partimiz, tek başına iktidar olduğu 13 yıl boyunca, ülkemizin her alanda kalkınması, vatandaşlarımızın arasında kardeşlik bağlarının güçlenmesi hususunda pek çok hizmete imza atmıştır” dedi.
Son yapılan seçimlerin ardından siyasi istikrarsızlık yaşandığına vurgu yapan Genç, “7 Haziran sonrası Türkiye’nin sürüklendiği siyasi istikrarsızlık ortamında, başta eli kanlı terör örgütü olmak üzere olmak üzere Türkiye’yi karanlık günlere götürmek isteyen bazı kesimler hain planlarını uygulamak için zemin arayışına girmiş bulunmaktadır. Hepimizin yüreğini kanatan menfur hadiseler, ülkemize yönelik ciddi bir tehdit oluşturmaktadır. Bu kötü durumdan çıkışın yolu yine demokratik siyasettir. Bu bakımdan 1 Kasım seçimleri ülkemiz için tarihi bir fırsattır” ifadelerini kullandı.
Partililere bu seçimde her zamanki seçimlerden daha fazla çalışması gerektiğini söyleyen Genç, “1 Kasım seçimleri için durmak dinlenmek bilmeden çalışmalıyız. Partimiz tekrar tek başına iktidara taşımak için her türlü çalışmayı azimle sürdürmeliyiz. Hemşerilerimizin tamamına ulaşmalı ve istikrarın, huzurun, terörle etkin mücadelenin tek adresinin AK Parti iktidarı olduğunu halkımıza birebir anlatmalıyız” şeklinde konuştu.
Ortahisar İlçe Teşkilatının tüm mensuplarının bugüne kadar AK Parti’nin hedeflerine ulaşması için her zaman üstün bir gayret gösterdiğini vurgulayan Genç, “Birlik ve beraberlik içinde yine üstün gayretle, azimle, 1 Kasım seçimleri için hep birlikte çalışacağımız. Ülkemizin geleceği için asla karamsar değiliz. İhtiyacımız olan tek şey, daha çok çalışarak partimizin başarısına katkı vermek” diye konuştu.